Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek szemét vagyok a...

Szerintetek szemét vagyok a fiúkkal? 17/l

Figyelt kérdés
Hát. Hol is kezdhetném. Gyakran ha jön egy nekem ronda fiú az utcán, a barátnőimmel mindig beszólunk neki valamit, még ha idegen is , hogy "úristen" vagy "úristen de ronda".. Szerintetek leszokjak róla?! Úgy gondolom van ennyi jogom hogy ki mondjam a másikról a véleményem, mivel hogy "nő" vagyok.
2018. nov. 28. 19:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Remélem ez kamu kérdés, mert ha nem akkor a női nem szégyene vagy. ( jobb esetben csak egy buta kis tiniliba és remélhetőleg kinövöd) és ezt nőként mondom.

Akkor fordítsuk meg: ha neked mondaná valaki, hogy "úristen de ronda vagy" aztán röhögne rajtad, hogyan éreznéd magad?! Szarul ugye? Rosszul esne? Főleg ha más is hallja? Tudod azoknak az embereknek is vannak érzései akiket te rondának tartasz.

És nem, engem még nem rondáztak le, de el tudom képzelni milyen érzés, mert szorult belém ennyi empátia, de úgy látom te igencsak híján vagy ennek...

2018. nov. 28. 19:58
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
kamu, nem kamu, mivel én is "nő" vagyok, én is elmondom a véleményem: egy korlátolt p csa vagy :)
2018. nov. 28. 20:00
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Hülye p*csa.

20/L

2018. nov. 28. 20:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha nem a barátnőiddel vagy, hanem egyedül, akkor is azt gondolod, hogy ennyi jogod van, hogy hangosan kimondd, hogy "de baromi csúnya vagy ember!", mert nő vagy? Kétlem.

Egyébként ez a 13-14 évesekre jellemző - csapatban, nem 17.

2018. nov. 28. 20:01
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

99%, hogy kamu. De ha mégsem, akkor egyrészt a világ megérett a pusztulásra, másrészt te még azt sem érdemelnéd meg, hogy egy ilyen "ronda" fiú a lábát beléd törölje :c

20L

2018. nov. 28. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:
18%
Valószínű,hogy okkal csinálod ezt,különben nem kérdőjelezted volna meg,hogy "leszokjak róla?" "Ez rossz?" Tehát valami kiváltotta ezt. Gondolom régen nem voltál ilyen. Bármi kiválthatja ezt. Esetleg fiú van a háttérben.
2018. nov. 28. 20:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Nyugtass meg, hogy kamu.

De ha nem az, akkor gondolkozz el az életeden. Nagyon gyorsan.

2018. nov. 28. 21:51
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

Óh....tudod mit,tegyél meg egy szívességet és lányoknak is szólj be.

Gyerekként ha beszólt egy ilyen ostoba rihe...rongy akkor csak lesütöttem a szemem.

Ma viszont lehet,ha olyan napomon találsz meg,te és az ocsmány barátnőid az öklömbe szaladnátok bele.

Mit képzelsz te meg az ostoba véglény "barinőid"?

Ha ez egyáltalán igaz.

Vigyázz mert lehet valaki elkap és megcsapkodja azt az egótól kidurranó gechhhis hombár fejedet.

Az ilyen tetvektől mint te kéne a társadalomnak megszabadulni.

Megyek kirándulni taigethosra kirándulni,jössz?

De sírnál te ha velem kikezdenél.

Sztem nem sokáig maradna az arcod szép.

Ha egyáltalán szép.

De akinek ilyen rút a lelke,annak milyen lehet a kinézete?

Te vagy az a puttony,amibe a télapó egyet beleránt(meg az összes manó segédje plusz a rénszarvasok)aztán ki is dobja ,mert miután egy éjszaka alatt körbejárja a Földet,utána már dobhatja ki azt a rongyot ami te vagy.:)

Ha ennyire szemét módon viselkedsz ne csodálkozz ha mindenki meg fog utálni.

Joggal.

Csiccccsssskaaaa.

Csiccccska

2018. nov. 28. 22:14
 19/19 anonim ***** válasza:
kamu kérdés. léteznek ilyenek. de nem érdemlik meg az életet sem. másik mikor elhiszik hogy jópofák és vmi szr énekelnek ami undorítóan gagyi. nanembaj múltkor rájuk visítottam azt bekussoltak
2018. nov. 29. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!