Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legdurvább beszólás...

Mi volt a legdurvább beszólás amit eddig idegenektől kaptál?

Figyelt kérdés
Iskolában, munkahelyen, utcán, buszon, bárhol..
2018. nov. 28. 07:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Bolondballagásól tartottam haza, ahol a fiúk ku rvának voltak öltözve, köztük én is. Volt egy kinézetem. Az állomásnál két gyerek: nézd már, azt a bu zit.

Erre én: ne olyan hangosan, még anyukád meghallja.

2018. nov. 28. 09:49
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Mindenféle. Pl "az a fej" és hasonló bunkóságok. De azért vannak olyan szebb lányok is akik az utcán sétálva ismeretlenül mosolyogva rámköszönnek és ezért gondolom hogy nem annyira menthetetlen a helyzet: én sem vagyok egy katasztrófa és nem minden ember ősbunkó.
2018. nov. 28. 11:57
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Főiskolán mentem épp egy órára, amely az 5. emeleten volt, amikor a földszinti folyosón szembejött velem az a lány csoporttársam, aki már régóta tetszett nekem. Mivel tudtam, hogy ő is ugyanarra az órára megy, gondoltam, imponálok neki azzal, hogy tartom a liftajtót és megvárom. Mikor odaért, kedvesen mosolyogtam rá, ő viszont teljes fapofával csak annyit mondott: Menj nyugodtan, nem sietek - és továbbment a lépcső felé. :)
2018. nov. 28. 12:17
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

Egyszer egy srác rámírt és a következő párbeszéd zajlott le:

-Olyan szép lány vagy... Úgy megd_gnám a p_ncid.

-Miért? B_cni nem tudsz?

-Dee! De! Azt is be vállalom.

-Rendben, akkor b_zd meg anyád!

Erre letiltott. Brühühh. 😿

2018. nov. 28. 13:03
 15/20 anonim válasza:
46%
"mit bámulsz audis kisköcsög"
2018. nov. 28. 13:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Kicsit furcsa a mozgásom, emiatt egyszer egy öreg nőnek "feltétlen" be kellett szólni jóval utána, miután elmentem melle, hogy: "Ennek tolókocsi kellene".
2018. nov. 28. 17:14
 17/20 anonim ***** válasza:

Egy nagy termetű romanő kérdezte , amikor hatodikos voltam, hogy "akarsz b*szn*?"

Mentünk haza a napköziből, tél volt. Engem nem érdekelt, de az egyik gyerek az úton hazafelé végig ezen lovagolt, hogy "fúj,büdösek..." mondta lelkesen, nevetve.

Egyáltalán nem volt undor a hangjában.

2018. nov. 28. 19:42
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

Finoman szólva sem voltam egy világszépe kisiskolás koromban. Mentem suliba, buszon hátul álltam, felszállt egy idősebb fiú, aki egyenesen rám nézett, bele az arcomba és azt kérdezte: hát te meg hogy nézel ki? Talán nem egy hatalmas beszólás, de sose felejtem el.

Mára már kikupálódtam, van párom, aki mindig bókol és gyönyörűnek tart, de a mai napig elégedetlen vagyok magammal, ha nem sikerül kihoznom külsőleg a maximumot magamból, képtelen vagyok az utcán ránézni az emberekre, mert biztos vagyok benne, hogy ha meglátnak, arra gondolnak milyen ocsmányul nézek ki, és szinte várom, hogy az arcomba röhögjenek és közöljék, hogy bűnronda vagyok. Közben tudom, hogy le se szarják az egészet, csak a fejemben van így, mégis ezt erzem, hiába kapok a környezetemtol pozitív visszajelzéseket.

Ezúton is köszönöm annak a ,,kedves" fiúnak...25/N

2018. nov. 29. 09:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Álmosan mentem a járdán középiskolába,és egy idős "néni"ment a biciklijével,ki akartam kerülni,és ő is véletlenül pont arra akart engem kikerülni,ugyanabban az irányban,mint én őt,és összeütköztünk,és azt mondta nekem,idézem: hogy "az ilyeneket arcon kellene basz.ni"

befutottam gyorsan a közelben lévő kórházba és sírtam.

Középiskolában kilencedikben azt hittem egy lány rám mosolyog,de a barátnőjére mosolygott,aki mögöttem volt,én ezt nem tudtam és én is rámosolyogtam,és mikor a barátnője mellé ment és megállt mellette,akkor azt mondta neki a lány akire mosolyogtam,hogy a ku.rva anyját(a nevemet mondta)itt mosolyog rám.

vagy mikor c.igány fiúk előtt haladtam el miniszoknyában és topban nyáron,akkor azt mondta az egyik hangosan hogy feláll a cerkám....azóta nem hordok miniszoknyát egyébként annyira rosszul esett.de még van sok SAJNOS =((

2018. dec. 1. 01:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Egyszer egy segédmotoros srác elé kanyarodtam kocsival de vészfékeztem a baj előtt és rögtön elmondott engem mindenféle homárnak. Tehát egyből meleg lettem, nem egy figyelmetlen sofőr:-D

Rosszul esett, viszont annyira be voltam tojva mert esküszöm nem akartam elé kerülni mert úgy álltak a csillagok hogy még a nap is elvakított.

2018. dec. 20. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!