Egyszer 19 évesen saját figyelmetlenségből kiléptem a János kórház előtt a villamos elé, majdnem elütött és kiszólt a villamosvezető, hogy “miért nem egy autó előtt leszel öngyilkos?” Jó tudom, ha most látnánk egymást biztos nem haragudna már rám és pillanatnyi frusztráció beszélt belőle de ez akkor is ütött.
Adni adtam már durvábbakat is...;P Volt hogy Érden a fagyizó előtt belémkötött egy nő ok nélkül és aztán arconköptem és megrángattam és jó volt nézni hogy utána csak sír. + azért én is szoktam beszólogatni.. De nekem idegenek csak úgy ritkán.
22/L
2018. nov. 28. 07:38
2/20 anonim válasza:
"Adni adtam már durvábbakat is...;P Volt hogy Érden a fagyizó előtt belémkötött egy nő ok nélkül és aztán arconköptem és megrángattam és jó volt nézni hogy utána csak sír. + azért én is szoktam beszólogatni.. De nekem idegenek csak úgy ritkán.
22/L
"
Oooooké, rendben. Az IQ-ról mint kívülállónak mi a véleményed?
2018. nov. 28. 07:48
3/20 anonim válasza:
Te tényleg nem érzed hogy mi ebben a durva? Tényleg úgy szerelsz le valakit hogy arconköpöd és megrángatod? Ez még egy férfitól is durva. Huhh bakker elég keményen indul ma a gyakori. Lehet mára be is zárom a zinternetet. :D
2018. nov. 28. 08:01
4/20 anonim válasza:
Örüljön hogy nem vertem bele a földbe.. És le lehet rólam szállni attól mert nőnek születtem még nem vagyok köteles csendben tűrni mindenféle erőszakos idióta szarságait, igenis oda lépek ha az kell.. Ha nektek jó ti tűrjétek na helló.
2018. nov. 28. 08:06
5/20 anonim válasza:
Szerintem nincs baj a testi kontaktussal, meglökheted, nagyon durva esetben megrángathatod, ha úgy van és máshogy nem tudod leszerelni, de ki köp le egy másik embert? Komolyan undorító. Semmit és senkit nem köpünk le. Ez alap azemberi világban. Lehet téged a holdról szalajtottak.
2018. nov. 28. 08:07
6/20 anonim válasza:
Az arconköpős lánykában biztos Baukó Évát tisztelhetjük.
2018. nov. 28. 08:13
7/20 anonim válasza:
Egyszer mentem az utcán éppen egy kórházból tartottam hazafele. ( rokonomat látogattam meg) mikor szembe jött velem két férfi, mindketten rámnéztek és az egyik hangosan odaszólt a másiknak, hogy "de szétszedném" nagyon megalázó volt.
2018. nov. 28. 08:23
8/20 anonim válasza:
"Meglökheted? De nem köpheted le!?"
Hát elég érdekes felfogás! Tehát fizikailag bántalmazhatsz, gratulálok!...
Na mára nekem is elég volt az internetből...
2018. nov. 28. 08:49
9/20 anonim válasza:
Nekem azt mondták itt, hogy kretén vagyok. tudom, de nekem tetszik a lányka. :-) Mindenki az emberére akad egyszer, negatívra negatív volt a válasz. Persze nem kellett volna örülni, hogy sír, lehet, hogy akkor szállt magába. Ölellek 1-es.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!