Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi Facebookon a borítóképed?

Mi Facebookon a borítóképed?

Figyelt kérdés

Nekem évek óta se profil, se borítóképem nem volt, aztán most tervezek kirakni valamit végre, hogy könnyebben találjanak meg.

Azonban fogalmam sincs borítóképnek gáz lenne-e kirakni egy zenei előadót? Mármint nem tudom mik a szokások, nekem nincsenek barátokkal, családdal, nyaralással kapcsolatos képeim, ezért azok ugye nem játszanak.

Nektek mi van kint?

(Tudom, hogy ez senkit nem érdekel, meg, hogy a Facebook alapból csak a hülyéknek való... stb., az ilyesmit most felesleges leírnotok)

2018. nov. 25. 09:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%
Idén balatoni nyaraláskor készült kép, Zamárdiban a Balaton Szíve szobornál. Olyan közel mentem hozzá, hogy a szív alkotja a keretet, benne pedig a Balaton, a túlsó parton a Tihanyi-félszigettel. Először egy idősebb férfi hátsója került a szív közepébe, vissza kellett mennem másik fotót csinálni :D
2018. nov. 25. 10:37
 12/28 anonim ***** válasza:
70%

profilkép-Én vagyok

borítókép- Freddie Mercury

2018. nov. 25. 10:37
 13/28 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a Monty Python a borítóképem.
2018. nov. 25. 10:40
 14/28 anonim ***** válasza:
56%
Nálam a bortókép egy szép kalocsai motívum, mert nekem nagyon tetszik és szeretek mindent ami magyar, így ezzel tudtam a legjobban kifejezni. A borítókép amolyan névjegy, ami tükrözi első ránézésre a stílusodat és az érdeklődési körödet.
2018. nov. 25. 10:44
 15/28 anonim ***** válasza:
56%

Általam készített fotó. Néha eszembe jut, hogy le kellene cserélni... de túl lusta vagyok.

Zenekaros képet általában ilyen nagyon nagy fangörlök meg fanboyok szoktak kirakni. Kérdés az, hogy ilyen képet szeretnél-e kialakítani magadról.

2018. nov. 25. 10:46
 16/28 anonim ***** válasza:
55%

Nekem én vagyok:D.

Egy búza mezőn állok háttal és szétvan nyitva a kezem, egy fehér horgolt pulcsi van rajtam, amin átsüt a nap. Nem vagyok rajta felismerhető és sokan azt hiszik, hogy nem én vagyok a képen:D:)

Ezelőtt virágos mezőkről tettem ki képeket:)

20L

2018. nov. 25. 11:08
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
kép egy galaxisról. előtte is hasonló, általam szépnek tartott illusztrációk. szerintem az rohadt gáz mikor valaki oda is képes saját magát berakni.. az olyanoknak van még a telefonjuk háttérképeként is egy kicseszett 'selfie beállítva xD nem narcisztikus.. xd
2018. nov. 25. 11:11
 18/28 anonim ***** válasza:
74%
Őszintén mondom, hogy az első gondolatom az volt, mikor megláttam a kérdést: basszus, mi is? De most megnéztem, és ugyanaz, amit anno úgy hét éve beállítottam: New York látképe. Egy időben nagyon odavoltam New Yorkért.
2018. nov. 25. 11:20
 19/28 anonim ***** válasza:
A családi címer.
2018. nov. 25. 11:43
 20/28 anonim ***** válasza:
71%
Egy horogkereszt,mellette egy dávidcsillag.
2018. nov. 25. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!