Volt, hogy nagyon megbántátok, hogy beszélgettetek valakivel Facebookon, mivel azt továbbküldheti bármikor?
Figyelt kérdés
Sajnos kétszer meg kell gondolni, mert a szó elszáll, az írás megmarad.
Hónapok után is iszom a levét.
2018. nov. 22. 15:58
1/2 anonim válasza:
Igen, egyszer, de az bőven elég is volt. Töröltem minden ismerősömet, levettem minden fotót és megszüntettem a fiókot. Jó lecke volt. Semmi komolyabb dolgot, titkot ne ossz meg senkivel, csak a hozzád legközelebb állókkal, akikben maximálisan megbízol. De még ott is gondold meg. Sokszor a legjobb barátok lepnek meg a legjobban.
2/2 anonim válasza:
Én senkinek nem szoktam olyan dolgokat írni, amit ne vállalnék bárki előtt teljes mellszélességgel. Persze így is lehet rossz fényt vetni rám, kontextusból kiragadott dolgokkal, de amíg tiszta a lelkiismeretem addig nem érdekel, ki mit gondol rólam. Aki ismer és fontos, az úgyis nekem hisz ilyen helyzetben, aki meg nem, arra igazából nincs szükségem az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!