Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyetemen egy csaj teszi rám...

Egyetemen egy csaj teszi rám a megjegyzéseit. Irigység miatt?

Figyelt kérdés

Alapvetően jobban nézek ki nála, enyhén el van hízva, sokszor ápolatlan. Meg akart fogni magának egy pasit, akinek én kellettem inkább, de én kikosaraztam a srácot.

A barátnője a fülem hallatára mondta azt neki még tavaly, hogy fogadja el azt, hogy veszített. Itt mondjuk nem értem mit veszített velem szemben, mert én nem állok le vele versenyezni. Nagyon nem vagyunk egy súlycsoportban.

Viszont nekem kicsit nagyobb az orrom, ami oldalról látszik igazán. Ez az egyetlen dolog rajtam, amivel mindig tudtak szekálni a szemetebb emberek.

Már nyíltan rákérdeztem, hogy mi a problémája van velem, minek foglalkozik mindig velem, de nem kaptam választ. Viszont sok összesúgásnál nem túl halk. Odamondja a barátnőjének, hogy milyen orrom van. :D

Most szimplán nem bír vagy féltékeny lenne rám? Hiszen amikor rákérdeztem, akkor ment a terelés meg a jópofizás.

Múlthéten prezentációt adott elő az egyik órán, és végig engem bámult.

Nem leszbikus tudtommal, de nagyon sokat bámul. Nem tudom ezt a fura magatartást hová tenni. Arról nem tehetek, ahogy kinézek. Viszont ha ilyen primitív megnyilvánulásai vannak, akkor ne várjon tőlem semmit se.

Tapasztalatotok vannak ilyen emberekkel?

2018. nov. 25. 01:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket szoktam levegőnek nézni.
2018. nov. 25. 02:01
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Rivális vagy neki. Tudja, hogy népszerűbb, kedveltebb és sikeresebb ember vagy, mint ő. Nem kell vele foglalkozni. A külsőségekkel foglalkozás és a hibáink tudtunkra hozatala a primitív emberek eszköze. Ne tudd meg, Én hányszor vagyok le dagadt sz@rozva :DDD már nem tud érdekelni. Engedd el te is.

18/f

2018. nov. 25. 02:20
 3/11 nemaRendőrség ***** válasza:
55%
Oh, vey. Biztos a antiszemita
2018. nov. 25. 03:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nyomorult, akkor valóban nem vagytok egy szinten. Légy autononóm szellemileg, ne hagyd,mhogy egy belső konfliktusokkal küzdő nyomoronc véleménye lehúzzon.
2018. nov. 25. 03:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Suliban is folyton ez a versengés megy lányoknál. Féltékeny rád, ezért nem bír. Ilyen igazi luzer akinek saját magával van baja, és van pofája ilyen határozottan másra haragudni.

De eléggé tökös csajnak látszol az írásod alapján, szóval gondolom nem lesz gond.

2018. nov. 25. 11:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem hát! :D Amúgy is neki meg akkora álla van, mint egy bulldozer. Hát inkább hegyes orrom legyen, mint hogy ilyen legyek, mint ez.
2018. nov. 26. 07:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha már kritizál, akkor onnantól nekem is lehet.
2018. nov. 26. 07:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sokszor ez a felfogásom volt. Ha valaki fikaz, akkor végre enis kiadhatom magamból.

Erre úgy felvoltak háborodva hogy ugyanúgy bánnak velük...

2018. nov. 26. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj ezért, de szerintem ti még nagyon gyerekek vagytok. Én is az voltam még egyetemen, nem azért mondom, de most már úgy gondolom, már felnőttnek illene lennie az egyetemistáknak annyi idősen. Ezek még nagyon gyerekes gondolatok, harcok egymással, versengések.

Igazából szerintem ott dől el a dolog, hogy te gyereknek érzed-e még magadat és belemész-e ezekbe a gimis játékokba, vagy már felnőttnek és nem fognak már ezek a dolgok foglalkoztatni. Ha a második, akkor alapból tárgytalanná válik a kérdésed is.

2018. nov. 27. 10:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Igazad van. Nem haragszom, mert ez valóban gyerekes szint. Kijózanító volt a válaszod, köszönöm! :)
2018. nov. 28. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!