Ti is érzitek azt, hogy az úgynevezett tipikus mai fiatalok egyre gátlástalanabbak, teljesen kimosta az agyukat a média és minden, ami a telefonjukról feléjük ömlik?
Figyelt kérdés
Ám erről sajnos nem ők tehetnek, sokkal inkább az, hogy mindenhol tombol a gyűlölet, bennük erre kialakult egy válaszreakció.2018. nov. 22. 17:31
11/12 anonim válasza:
Téged is megértelek kérdező. Igazad van végülis... majd rázizzennek a fiatalok, hogy nem jó úton járnak. Amíg nem esnek pofára, úgysem állnak le. De a normálisakat tényleg sajnálom!
12/12 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen, aki kb. szökőévente találkozik ilyen idegbeteg hülyékkel, mint akikről a kérdező ír? Szerintem a többség normális, csak az ilyen gyökerek feltűnőbbek és inkább őket jegyzik meg az emberek, mint azokat, akik normálisan viselkednek és nem hívják fel a figyelmet magukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!