Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Alacsony nők, veletek is...

Alacsony nők, veletek is megtörténnek ezek a dolgok az utcán?

Figyelt kérdés

44 éves, férjes nő vagyok,egy nagy gyermek édesanyja, nem sokban különbözök másoktól, egy dolgot kivéve, mindig megtalálnak a degeneráltak, akárhová megyek, mostanra rendszeressé vált, hogy beszólnak, belémkötnek, akárhányszoe kilépek az utcára.

Egy kevés az elmúlt hetek eseménysorozatából: almát vettem a piacon, a màsoknak vigyorgó eladó úgy beszélt velem, mint egy ronggyal, annyit mondtam, hogt milyen szépek a gyümölcsök és szó szerint belémkötött, meg hogy ő arra van kötelezve, hogt szolgáljon...jézus. Aztán a lányom elé mentem este, szokásos pöcegödör szag volt a villamoson, levegötlenség, ételmaradék az üléseken, húgyszag, plusz, rosszúl volt a gyermekem, úgyhogy kimertem nyitni az ablakot afölött az ülés fölött, ahol senki nem ült, kb 8 voltunk a kocsiban. Erre látom hogt egy férfi méreget a feleségével, amióta felszálltunk. Aztán egyszercsak felállt, teátrálisan bevágta az ablakot ès tovább bàmult provokatívan a nőjével....velem ezt is meglehet tenni, ùgy látszik. Ma este: munkahelyi ügyet beszéltem a kollegámmal telefonon a buszon, erre látom, hogy egy vénember a fekeségével úgy nézett rám, mintha énlettem volna a főellenség, a lányom furcsálta, erre megkérdeztem őt, hogy hangosan beszélek-e, mindta, hogy nem, erre megszólal a vénasszony, gúnyosan elismételte, amit mondtam és odaszòlt, undorító hangnemben, hogy" világít a telefonom lámoája, nem zavar?!". Erre egy másik férfi a telefonomhoz készükt nyúlni, hogt kikaplcsolha. Hát álljon már meg a menet! Biztos, direkt csináltam, nem? Bárkivel előfordúlhat, normálisan is lehet szólni,arról nem is beszélve, hogy egy minimális tisztelet is kijárna a koromban! Napi 12 óeát dolgzom, nem ártottam senkinek, és ìgy beszélbek velem az emberek!

Ez a borzalom szinte minsennapos, nem tudom, mit tegyek, ápolt vagyok, udvrias, lehet, hogy a 158 cm magasságom miatt merik ezt megtenni velem, nem tudom. Emiatt nem ébreszrek tiszteletet?

Szerintetek, mit lehet tenni ilyen esetben?

Köszönöm!

2018. nov. 17. 20:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. 157 cm vagyok, szőke, csak szoknyában járok, mindig mosolygok, igaz, nem vagyok nádszál, de velem mindig kedvesek az emberek. Fiatalabbnak is néznek, szívbaj nélkül letegez mindenki, de ezt nem tartom tiszteletlenségnek.
2018. nov. 18. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!