Alacsony nők, veletek is megtörténnek ezek a dolgok az utcán?
44 éves, férjes nő vagyok,egy nagy gyermek édesanyja, nem sokban különbözök másoktól, egy dolgot kivéve, mindig megtalálnak a degeneráltak, akárhová megyek, mostanra rendszeressé vált, hogy beszólnak, belémkötnek, akárhányszoe kilépek az utcára.
Egy kevés az elmúlt hetek eseménysorozatából: almát vettem a piacon, a màsoknak vigyorgó eladó úgy beszélt velem, mint egy ronggyal, annyit mondtam, hogt milyen szépek a gyümölcsök és szó szerint belémkötött, meg hogy ő arra van kötelezve, hogt szolgáljon...jézus. Aztán a lányom elé mentem este, szokásos pöcegödör szag volt a villamoson, levegötlenség, ételmaradék az üléseken, húgyszag, plusz, rosszúl volt a gyermekem, úgyhogy kimertem nyitni az ablakot afölött az ülés fölött, ahol senki nem ült, kb 8 voltunk a kocsiban. Erre látom hogt egy férfi méreget a feleségével, amióta felszálltunk. Aztán egyszercsak felállt, teátrálisan bevágta az ablakot ès tovább bàmult provokatívan a nőjével....velem ezt is meglehet tenni, ùgy látszik. Ma este: munkahelyi ügyet beszéltem a kollegámmal telefonon a buszon, erre látom, hogy egy vénember a fekeségével úgy nézett rám, mintha énlettem volna a főellenség, a lányom furcsálta, erre megkérdeztem őt, hogy hangosan beszélek-e, mindta, hogy nem, erre megszólal a vénasszony, gúnyosan elismételte, amit mondtam és odaszòlt, undorító hangnemben, hogy" világít a telefonom lámoája, nem zavar?!". Erre egy másik férfi a telefonomhoz készükt nyúlni, hogt kikaplcsolha. Hát álljon már meg a menet! Biztos, direkt csináltam, nem? Bárkivel előfordúlhat, normálisan is lehet szólni,arról nem is beszélve, hogy egy minimális tisztelet is kijárna a koromban! Napi 12 óeát dolgzom, nem ártottam senkinek, és ìgy beszélbek velem az emberek!
Ez a borzalom szinte minsennapos, nem tudom, mit tegyek, ápolt vagyok, udvrias, lehet, hogy a 158 cm magasságom miatt merik ezt megtenni velem, nem tudom. Emiatt nem ébreszrek tiszteletet?
Szerintetek, mit lehet tenni ilyen esetben?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!