Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire gáz, hogy totálisan...

Mennyire gáz, hogy totálisan fogalmam sincs 23 évesen a jövőmet illetően?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy mi legyek, mit tanuljak.

Sajnos érettségi után (lassan több mint 3 éve) nem mentem tanulni, hanem elhatároztam hogy "dolgozok". Ebből másfél év munka, másfél év munkanélküliség lett, ami most is tart.

Tervezem idén jelentkezni egyetemre, csak nem tudom mire.

Bánt a dolog, hogy sok korombélinek már van autója, egzisztenciája, diplomája, nekem meg semmi. Elkésettnek érzem magam. Meg lecsúszottnak.

2018. nov. 14. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem érdemes ezen szégyenkezned.Inkább gondolkodj el,mi is a te utad.Talán már tudod,csak nem vagy benne biztos és félsz hogy felsülsz, hogy kudarcot vallasz.

Ahelyett hogy magad ellen dolgozol,engedd el magad egy kicsit és lélegezz mélyeket.

Ne görcsölj! Csak tedd azt amit helyesnek érzel.

2018. nov. 14. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne azt nézd, hogy más hol tart. Mindenki más utat jár be érte.

Én is lassan 21 leszek és még nem tudom, mit tanuljak, de tanulni akarok mindenképp.

Megpróbálhatsz segítséget kérni egy tanácsadótól, vagy elmenni egy önismereti tanfolyamra, ilyesmi.

2018. nov. 15. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!