Ha valaki hosszútávon mindenhonnan azt hallja vissza, hogy hülye, semmirekellő, az milyen hatással lesz az illető személyiségére?
Figyelt kérdés
Tehát ha a családban is szinte minden nap lehülyézik, hülyének tartják, az iskolában is, mind a tanárok, mind a diákok? Ennek a későbbiekben milyen kimenetelei lesznek?2018. nov. 14. 18:38
1/6 anonim válasza:
Nyilván nem lesz rá jó hatással.
De ha ennyien mondják,mi van ha valóban igazuk van.
Persze nyilván nem mindegy milyen stílusban és milyen gyakran juttatják az adott személy tudtára.
2/6 anonim válasza:
Én eddig kétféle kimenetelt láttam erre. Vagy komoly önértékelési problémákat fog okozni számára a felnőttkorban (ami terápiával orvosolható!), vagy felveszi a "csakazértis" hozzáállást, megtanulja függetleníteni magát mások véleményétől, kiirtja magából a megfelelési kényszert és megerősíti a dolog.
3/6 anonim válasza:
Én így nőttem fel és undorodom attól aki a családban ezt tette velem
4/6 anonim válasza:
Van aki ezt beépíti személyiségébe (hogy alkalmatlannak mondták mindenre) és sajnos aki így viselkedik, önmagát gátolja meg hogy elérjen valamit - mintegy önbeteljesítő jóslatként működhet is a dolog.
Van aki pedig küzd ellene, "csak azért is megmutatom ezeknek" alapon...
5/6 anonim válasza:
Van egy adó és egy fogadó engem is sokat csesztettek antiszociális is lettem előnye hátránya megvan.Szóval attól is függ téged menyeire ráz meg a dolog de okos enged szamár szenved előny is lehet. Attól függ te mit tudsz kihozni a dologból ha a magyar társadalmat nézem lehet jobb így neked :) s legalább olyan dolgok fele orientálódsz amiből értéket kovácsolhatsz pl: Soros kiskorában majdnem meghaladt.. ma kilóra megvenné magyarosságot ill amit már nem vásároltak meg aprópénzért minden rajtad áll hogy irányítod az energiák mindig azt gondold s ez igaz is h magukkal van bajuk s rád vetíti ki ha hagyod magad még jobban mert az energia a legkisebb ellenállás fele irányul ..
6/6 anonim válasza:
sajnos ilyenkor kerül elő a macséta, mivel "hülye" becézik, ilyen cselekedeteket követ el, majd istenre hívatkozik, a hangra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!