Miért pózolnak úgy egyesük a szakdolgozatukkal, mintha az már maga a diploma lenne?
Lehet, hogy irigy vagyok, igen, mert nekem még nincs. De leginkább az bosszant, hogy olyan érzésem lesz ettől, mintha becsapnák az ismerőseiket, akik nem értenek hozzá, hogy akkor ő most már egyetemet/főiskolát végzett ember, pedig még nagyon nem. Nekem volt olyan beadandóm, ami nagyobb munka volt, mint egyeseknek a szakdolgozat (volt, akinek elolvastam meg be is segítettem...). Akkor azzal is fényképezkedhettem volna? Érdekelt volna bárkit? Jól esett volna bárkinek vagy csak magamnak is irigyeket szereztem volna? Az jó?
Igaz, hogy valakik a vizsgáikat is kiírták. Bár leginkább csak az 1. 1-2 félévben.
Igaz, hogy a legtöbb egyéb dolgot is feleslegesnek és idegesítőnek tartom facebookon. Inkább csak chat funkciót szeretem meg a csoportokat. Csak ez az 1. dolog különösen is érhetetlen és részben ennél fogva irritáló volt számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!