Miért van sok embernek üldözési mániája a drónoktól?
Vannak akiknek dührohamaik lesznek ha meglátnak egy ilyen távirányítós játékhelikoptert.
De pl. a siklóernyősöket senki nem inzultálja mert repked a város felett,akár alacsony magasságban, pedig ő is tud kémkedni onnan ha akar.
A legfőbb aggodalma sok embernek hogy biztos után a kémkednek és le akarják fotózni. XD
Kémkedni!!!! Egy olyan eszközzel amin színes villogó helyzetjelző fények vannak és olyan hangos hogy több száz méterről meghallod!!!
Ja és feleannyi pénzből 40x-es zoomos kamerát lehet venni amivel messziről észrevétlenül lehet kémkedni ha akarok.
Sikóernyőzök. Soha az életben nem volt rögzítésre alkalmas eszköz közben a kezemben. Egy ilyen fos drón eleve leközvetíti magáról a képet, amit legtöbben tárolnak is, ráadásul nincsen ráírva, hogy most amúgy rögzít-e vagy csak valami marha sárkányrepülőset játszik.
Ha én kifekszem a földről minden oldalról védett kertembe meztelenül napozni és valami csoda folytán baromi közelről elhúz felettem egy siklóernyős, vagy észre sem vesz, vagy rosszabb esetben erre fogja egész éjszaka verni, de biztos, hogy nem lesz rögzítve. Na egy drónnál ez nagy valószínűséggel fordítva lesz.
Arról ne beszéljünk, hogy ugye azt kifelejtetted a számításból, hogy a siklóernyővel nem lehet a levegőben megállni videót készíteni, azzal a vacakkal viszont igen :)
Én ki fogom lőni, ha egyszer is meglátok egy ilyet a saját földemen. És még jogom is lesz rá. Szerencsére kicsi esélyt látok rá :)
Kerdezo, ne magadbol indulj ki. Mi is hasznalunk dront munka miatt, de abszolute megertem az ezzel kapcsolatos felelmeket, mert nem mindenki etikus es jofej! Nem mellesleg lakotz terulet felett amugyis tilos repkedni, nem csak etikatlan, de veszelyes is.
Ha dron hasznalo vagy, nemi megertes es tudas nem artana, ha nem csak hoborogni akarsz mint az ellentabor(od)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!