Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért a bmw merci meg...

A nők miért a bmw merci meg audi autós srácokkal vannak? Például a suzuki vagy a b corsa miért nem jó?

Figyelt kérdés

A gyerek az apjára fog hasonlítani, nem az autójára.

Miért diszkriminálnak ilyen felszines dolgok alapján? Én már nem hiszem el. De ők maguk meg busszal járnak.

2018. nov. 12. 21:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

13# Elárulom, hogy a legtöbb lány soha sem látta az autómat és egyszer sem jött szóba, hogy mit vezetek.

Amúgy meg egy 2018as Ford Rangerel járok, amit nem szégyelnék senki előtt sem.

Nem tudom, hogy te hogyan ismerkedsz hogy mindig előjön az autó :D Ugye te nem az a tajparaszt vagy aki a ladából kirakja a tetovált karját és úgy próbál ismerkedni? :D

2018. nov. 13. 10:12
 22/32 anonim ***** válasza:
A fajfenntartási ösztönök választ adnak a kérdésedre.
2018. nov. 14. 12:18
 23/32 anonim ***** válasza:

Most komolyan. Létezik a világon olyan férfi, aki ezzel a jelenséggel már ténylegesen találkozott a való életben? :D Én még életemben nem hallottam ilyet, csak a filmekben.

Vannak felszínes emberek nyilván, de mikor fogjátok végre fel, hogy ilyen nem létezik? Mikor álltok le ezzel?

2018. nov. 14. 22:20
 24/32 anonim ***** válasza:
23# Sajnos létezik :D Kisebb falukban, tanulatlan fiataloknál ... Nem vicceltem amikor leírtam.
2018. nov. 14. 23:12
 25/32 anonim ***** válasza:
Mikor összejöttem a mostmár menyasszonyommal akkor Zsigulim volt. Sima egyszerű zsiga 0 extrával (annál több rozsdával). Nem szólt meg érte mikor beállítottam vele, inkább érdekesnek találta mert még sose ült Ladában. Egy régi swiftre cseréltem le, de az asszony azóta is kitart :D boldogok vagyunk bmw nélkül is.
2018. nov. 15. 06:20
 26/32 anonim ***** válasza:
Kedves előző én fürödtem már be ladával. Első randi, szóba jött az autó, csaj szeme felcsillan, megmondtam a márkát, mosoly arcról lehervad... Több randi nem volt.
2018. nov. 15. 16:26
 27/32 anonim ***** válasza:

26#

Az nem a lada hibája, hogy a kocsin kívül semmi érték nincs benned

2018. nov. 15. 16:49
 28/32 anonim ***** válasza:
Ott valószínűleg a csajjal volt a gond. Szerintem örülj hogy megszabadultál tőle ha az autód alapján ilyen jól megítélt.
2018. nov. 16. 01:04
 29/32 anonim ***** válasza:

"Az nem a lada hibája, hogy a kocsin kívül semmi érték nincs benned"

Nem gondolom, hogy nem lenne bennem más érték, és elég nagy bunkóságnak gondolom, hogy ezt te látatlanul így ki mered jelenteni. Ó és én egy szót sem ejtettem autókról amíg a drága hölgy meg nem kérdezte.

El tudm képzelni, hogy nem csak az autó miatt nem voltam neki szimpatikus, de az látványos volt, ahogy a ladára reagált.

Egyébként imádom a ladát, amikor éppen hajlandó őngysága elindulni.

2018. nov. 16. 15:01
 30/32 anonim ***** válasza:
Azok a nők nem rendes nők, hanem hadd ne mondjam, hogy milyen nők...
2019. aug. 7. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!