Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meg akarok halni. Mindig adok...

Meg akarok halni. Mindig adok magamnak még 3 napot. Így megy ez 2 éve. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Mostanában azért rájöttem, hogy ez így nem jó. Eleinte mindig történt valami ami visszarántott. Mindig történik. De ez így nagyon nem jó, hogy hetente 3 napot adok magamnak. Sok mindent így el is szalasztottam, mert úgy voltam vele, hogy ha 3 napig élek minek megcsinálni. Most megint ilyen lejtmeneten vagyok (általában hétvégenként van ez, amikor egyedül vagyok). Lehet elég hülyeség ezt így ide kiírni, de nagyon jólesik legalább a gépnek leírni, hogy nem oké valami :( 17/f

2018. nov. 10. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%

9# mit tudsz az életről?

Éltél az utcán? Éltél kenyéren és vízen? Éltél úgy, hogy télen nem volt mivel tüzelni? Éltél már úgy, hogy mindennap megvertek és megaláztak anyád és apád végett? Éltél már félelembe? Éltél már úgy, hogy az iskolába a nagyobban a wc-be belenyomták a fejed? Éltél már úgy, hogy hirtelen mindenki aki számodra fontos volt meghalt? Éltél már úgy, hogy a saját húgyodat megitatták veled? Éltél már úgy, hogy levetkőztettek és kikötöttek a karóhoz? Éltél már úgy hogy az egyetlen élő rokonodnak azért kellettél/kellesz, mert dolgozol? Éltél már úgy, hogy anyád vascsővel vert?

Kedves kérdező.

Hasonlóan érzek én is, nekem is vannak ilyen napjaim, hogy megakarok halni.

Egynap tele vagyok erővel másnap meg nem akarok élni.

Nincs ami motiváljon.

Ráadásúl a drága egyetlen anyám azt mondogatja, hogy van útlevelem akkor mennjek világgá.

Szóval megértelek.

2018. nov. 10. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:
40%

Egy szót jegyezz meg: elmúlik

Ez vigasztal, ha a rossz dolgokon aggódsz. Egyszer fent vagyunk, egyszer lent, de ez így van jól. A rossz dolgok többségén tudunk változtatni, csak akarni kell.

2018. nov. 11. 00:48
 13/14 anonim válasza:

Egy dolgot fűznék hozzá: egyszer így is, úgy is meg fogunk halni, nem kell siettetni :)

Találj célokat az életedben és ne gondolj a halálra. Most élsz, és foglalkozz azzal. Csak hagyd hátra ami fáj, és menj előre. Ha magányos vagy, találd fel magad, kösd le magad. Itt az internet csodálatos világa, nem tudsz unatkozni. Olvass, játssz, rajzolj, hallgass zenét, nézz filmeket vagy sorozatokat, keress valami hobbit, sportolj, esetleg beszélgess emberekkel fórumokon, keress barátokat vagy írj. Élvezd az életed amíg lehet, hamarabb el fog szállni mint hinnéd. Légy erős, és gondolj arra, ha bármi akadály is kerül eléd és azt legyőzöd, annyival is erősebb és több leszel, mint a többi ember. Próbálj küzdeni,mert mindegy mennyire tűnik rossznak, lefogadom, hogy más még ennél is többet szenvedett. Ne kerüld el a nehezsegeket a halállal, állj fel, nézz szembe velük, éld az életed és alakitsd úgy, hogy boldog legyél, mert megéri :)))

2018. nov. 12. 17:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, egy éve ilyenkor még én is hasonlóan pozitív hangvételű választ írtam volna, mint az előző, akinek egyébként teljesen igaza van, ha egy normális ember szemszögéből nézzük. Minden, amit írt, logikus, és igaz. Csak ha mondjuk van egy mentális betegséged, akkor nem sokat ér. Én azt mondom, hogy ezzel a három napos időkorláttal csak le akarod rázni magadról a felelősséget, vagy legalábbis az aggodalmaid egy részét, hogy picit könnyebb legyen. Én is ezt csinálom, csak hónapokban, de a lényeg ugyanaz. Amúgy még segíthet is, kicsit olyan élj a mának érzést ad, ha jól használod ki, akár ebből építkezhetsz is. Tapasztalat, valameddig nekem is működött. Írtad, hogy valami mindig visszaránt...na ez a lényeg, rántson is! Csak rántson vissza még jó sokáig! 😘😊
2018. nov. 23. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!