Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinézek magamnak mindig egy...

Kinézek magamnak mindig egy embert akire hasonlítani akarok. Miért van ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem hírességekre gondolok hanem olyan emberekre akik körülvesznek engem. Például az osztályban van egy lány aki nagyszájú, szerintem nem csúnya, bolondos és vannak akiknek az idegeire megy de én mégis rá akarok hasonlítani, leginkább külsőre de egyáltalán nem hasonlítunk egymásra. Talán annyiban, hogy valahol mélyen én is hasonlóan viselkedek de mások előtt valamiért nem tudom ezt kimutatni. Nem mosolygok sokat, nem tudom miért, ezáltal mások szerintem egy unalmas embernek tartanak és valójában az is vagyok. Suliban állandóan nézem ezt a lányt és irigykedek és mindenáron a helyébe akarok lenni, próbálok vele barátkozni de nem tudom hogyan tehetném. Semmilyen téma nem jut eszembe amiről tudnék vele beszélni, spontán meg nem megy. Nem vagyok leszbikus vagy ilyesmi csak vágyom a társaságára.

Mondjuk így van ez akkor is ha olyan helyre megyek ahol nem ismerem a többieket, kiszemelek magamnak egy lányt akire hasonlítani akarok külsőre. Az a baj, hogy nulla önbizalmam van és szerintem súlyos önértékelési problémáim. Egyszerűen utálok tükörbe nézni és ezen egy hajvágás nem is változtat, sminkelni nem szoktam magam mert nem áll jól, hanem úgy alapjában véve az egész testem, alakom, arcberendezésem, bőröm nem tetszik. Nincs olyan felület rajtam amire azt mondanám, hogy igenis, ez és ez tetszik magamban. Valahogy nem tudom elfogadni a testemet és vonásaimat, mindig máshoz hasonlítgatom magam és irigykedek.

Mégis mit tehetnék? Miért vagyok ilyen hülye?

18/L

2015. márc. 18. 20:58
 1/3 anonim válasza:
Ne akarj mindig valaki másra hasonlítani,próbálj meg egyedi lenni,találd meg a saját stílusod. Amúgy mindenki szép valamilyen módon,lehet,hogy a belső tulajdonságai alapján. Hidd el,jobb egy szép belső,mint egy csinos test de romlott lélek. Próbáld meg elfogadni a tested úgy ahogy van,biztos találsz magadban olyat amit szeretsz. Például a szemeid.És bizzál önmagadban,mert az a legfontosabb, és az önbizalom a külsődön is meg fog látszani. :)
2015. márc. 18. 21:10
 2/3 A kérdező kommentje:
A belső tulajdonságaimat szeretem, szerintem rendes ember vagyok. Úgy gondolom, hogy sok jó belső tulajdonságom van. De az emberek ezt nem látják csak ha megismernek, viszont megismerni nem sokan akarnak éppen azért amit írtam. Szerintem a kinézetem lehangoló és unalmas sok ember számára. Van egy barátnőm akivel már nem jövünk ki olyan jól mint eddig, és van barátom. Rajtuk és a családom szűk tagjai közül nincs senki akivel úgy igazán jóba vagyok. Van 1-2 ember akikkel el tudok hülyéskedni meg nem vagyok én rosszba senkivel... csak sose akar senki megismerni közelebbről és évek óta tanácstalan vagyok. Kiskorom óta ez van. Emiatt sincs szerintem önbizalmam.
2015. márc. 18. 21:15
 3/3 jaydee ***** válasza:
elmúlik
2015. márc. 18. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!