A gyenge, esendő nők (már) csak a mesékben léteznek?
"A gyenge emberek általában azt akarják, hogy a körülöttük lévők elbukjanak, másoktól függők legyenek, és olyanok legyenek mint amilyenek ők. Ha más gyengeségét látják, akkor kevésbé érzik magukat szánalmasnak. Te ilyen embernek tűnsz. Attól, hogy te az egod legyezése érdekében egy nálad is gyengébb nőt akarsz magad mellé, még nem azt jelenti, hogy jó dolog egy olyan kapcsolat, amiben azt várod el, hogy tőled függjenek. Egy jó kapcsolatban egymásra számíthattok, és egymást támogatjátok."
Hatalmas baromságokat beszélsz, és kb 100ezer év evoluciónak akarsz ellent mondani. A férfi biológiailag arra van programozva hogy harcoljon, vadásszon, védje a családját. Értem én hogy ez most a femifruskáknak nem tetszik, és ők ezt máshogy gondolják, de a természetet nem fogja legyőzni senki, semmilyen hülye idiológia. Lényeg a lényeg, a kérdező nem az egoját és hiúságát akarja legyezgetettni azzal hogy erős férfi akar lenni, hanem nem tagadja meg azt ami a férfit férfivá teszi. Sajnálom hogy ez itt sok embernek nem tetszik. Elég szégyenletes, hogy ideáig jutottunk.
Amúgy olvass nyugodtan pszichológia könyveket, az összes egyet fog érteni abban hogy lelkiseg sokkal egészségesebb ember lesz abból, akinek férfiként viselkedő apja, és gyenged szerető anyja van, nem pedig egy maszkulin feminista liba
Tudod, kedves 37%-os rakás szerencsétlenség, attól még, hogy egy nő maszkulin, a férfi is lehet az. Megnyugtatlak, az evolúció úgy fejlesztett ki minket, nőket, hogy fizikailag mindenképpen gyengébbek legyünk a férfiaknál. Természetes módon nem tudunk férfias izomtömegeket magunkra pakolni, eleve nem tudunk annyi izomcsoportot mozgósítani, mint a férfiak. Ebből következik, hogy ha egy feminista nálad erősebb, akkor te vagy a férfiatlan szartömeg és nem vele van a baj :)
Attól még, hogy egy nő meg tud szerelni valamit - ahogy én is kénytelen vagyok, mert a férjem nem ért hozzá -, ugyanúgy meg tudhatja javítani a férfi is. Össze lehet dolgozni és senkire nem nehezedik több munka. Egy normális kapcsolat ettől több lesz és nem kevesebb. Sajnos szarból nem lehet várat építeni, úgyhogy keress magadnak egy csinos csivavát, azzal talán sikerül egy szintre lépned.
#12 És a nő mire van programozva? Halljuk, mondd csak el, nyilván értesz is a témához, szóval fejtsd ki.
A nő arra lett programozva, hogy gyenge legyen? Az evolúció tényleg erre programozna akár egy élőlényt is?
Az, hogy ti arra vagytok programozva, hogy gyilkoljatok (főleg egymást, néha-néha valami kajának való csirkét vagy disznót, néha meg minket és a gyerekeinket is) még nem azt jelenti, hogy a nőt úgy programozta be a fajok TÚLÉLÉSÉT biztosító szükség, hogy egy ne tudjunk semmit megcsinálni önállóan, ne tudjunk meglenni egy férfi nélkül, és már attól elsírjuk magunkat, ha megvágjuk az ujjunkat.
Nem reális ilyen formában az evolúcióval jönni. A nők kezdetben erősek voltak, bizonyított, hogy az ősasszonyok izomzata olyan volt, mint a modern atlétanőké, és nem pedig gyengék és magatehetetlenek voltak, mint amiről szerettek fantáziálgatni. A gyengeséget tőletek kaptuk ajándékba, de hála istennek ma már nem kell a nőknek.
Igenis magatehetelen és szánalmas az, aki csak akkor érzi embernek magát, ha egy rakás szerencsétlenséget pátyolgathat, szóval visíthatjátok, hogy "jaaaj a feministák kitalálták, hogy a nők nem gyengék, és minden rossz ma, mert............ EVOLÚCIÓ" - az egész egy nagy rakás baromság.
"attól még, hogy egy nő maszkulin, a férfi is lehet az."
És akkor a fordítottjával sincs baj? Tehát attól még,hogy egy férfi feminin,a nő is lehet az?
"Lehet talpamra esek, de én is ki ki zökkenek instabil vagyok csak nem mutatom ki."
Lényeges mondat.Kérdező,minden nőben benne van a megfelelő nőiesség,csak sokan a vélt vagy valós sérelmeik miatt ezt páncél mögé rejtik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!