Szerintetek milyen következménye lenne, ha Magyarországon betiltanák az abortuszt?
Figyelt kérdés
Én ellene vagyok, szóval én támogatnám a betiltást.
Azonban három esetben engedélyezném.
1: Veszélyezteti az anya életét
2: Súlyos fejlődési rendellenessége van a magzatnak
3: Erőszakból fogant
2018. nov. 9. 18:59
21/23 anonim válasza:
20-as: az meg a másik fele igen. Olyan ára van a fogamzásgátló eszközöknek, hogy a pofám leszakad.
Egyébként mi van az éhező gyerekekkel? Ja, az már megszületett, kitérdekel onnantól? Csak addig fontos a sok abortusz ellenzőnek a gyerek amíg ki nem jön az anyja méhéből. Majd ha nem lesz éhezés lehet papolni hogy mekkora bűn ez.
22/23 anonim válasza:
Nem értem.... Hogy van az, hogy ha a nő életében rosszkor jön a gyerek -ez jelentsen bármit!- akkor úgy tekintünk rá, hogy az élet szent és sérthetetlen, és gyilkosság elvetetni, de ha erőszakból fogant, vagy beteg akkor annyira nem is szent az az élet? Amikor így kigondoljátok ti magzatvédők ezeket a dolgokat, akkor ebben miféle logikát láttok? És ami fontosabb kérdés: nektek attól miért leaz jobb, hogy számtalan nő kerül lehetetlen helyzetbe, mert tilos az ab? És ennek hála rengeteg gyerek születik méltatlan körülmények közé? Honnan veszitek a jogot, hogy annak nevében, hogy egy nő ne döntsön a saját tesében növekvő embrió felett ti döntenétek az anya élete felett? Miért lenne ez kielégülés ez nektek? Komolyan kérdezem, és konzekvens választ várok, ha már így idehánytad a kérdésedrt!
23/23 anonim válasza:
Azért,mert ők szeretnek mások felett uralkodni.
Imádják a diktatúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!