Mit csináljak, ha már nem tudom elviselni a munkanélküliséget?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem kapok sehol se munkát, az otthon ülésbe meg már bekattanok. Nem tudom lefoglalni már magam, ráadásul alvászavarral is küzdök.2018. nov. 8. 19:26
1/10 anonim válasza:
Ha alkalmas vagy könnyű fizikai munkára, akkor számos városban találhatsz ilyet. A szállásod is biztosítják, ha messze laksz.
2/10 anonim válasza:
Szia. Én is kb egy évig munkanélküli voltam, ugyan ebben a helyzetben voltam. Már teljesen megőrültem, így adtam a lehetőségnek, elmentem a munkaügyi által tanfolyamra, 5hónapig jártam, és kaptam egy okjs képzést. Tök szupi volt. Mondjuk nem ebben helyezkedtem el, sőt nem is az eredeti szakmában, de utána késségesebbek voltak a munkaügyis dolgozók is. ☺
3/10 A kérdező kommentje:
Jelentkezem munkákra, de a legtöbb helyről vissza se jeleznek.
Meg szerintem kéne némi kezdő tőke is ilyen "elmegyek más városba" melóra. Csak sajnos nincsen tőkém. Pénz nélkül menjek? Nem tudom.
2018. nov. 8. 19:36
4/10 anonim válasza:
A vendéglátásban mindig keresnek embert, ott majd az lesz a bajod, hogy sokat kell dolgozni.
5/10 anonim válasza:
Nem tudsz egy közeli barátot megkérdezni, hogy nincs-e valami baj veled? Úgy értem, hogy valami sajátosság, amin tudnál változtatni, csak épp nem veszed észre magadon.
6/10 anonim válasza:
#3 Mondom, hogy fizetik a szállásod, nem kell semmi tőke. Ha tudsz napi 8 órát állni, és kis szarságokat összerakni, akkor már csak egy várost kell választanod, és dolgozhatsz is. A Jófogáson számos ilyen hirdetést találsz. Jobb helyeken megközelítheted a nettó 200 ezret.
8/10 A kérdező kommentje:
Érettségi.
Célom a továbbtanulás, csak idén beragadtam a semmiben.
2018. nov. 8. 19:59
9/10 anonim válasza:
Tanulj valamilyen idegen nyelvet, ha még nem tudsz. Ezzel legalább lefoglalod magad, akár ingyen is lehet tanulni. Az önéletrajzban is jól mutat.
10/10 anonim válasza:
#5 nem inkabb azt kene megkerdeznie hogy tud e munkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!