Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik a legfőbb jellemzői egy...

Mik a legfőbb jellemzői egy pszichopatának?

Figyelt kérdés
És ha lehet nem linket kérnék hanem a saját szavaitokkal illetve tömören... Szerintem azt jobban felfogom mint a sok doki szöveget köszi 😅

2018. nov. 7. 19:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A kis hang a lelkiismeret. (ami nincsen egy pszichopatának). Ahogyan megbánást sem tanúsít, soha.
2018. nov. 8. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Vannak problémáid, de nem vagy pszichopata.
2018. nov. 8. 14:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy a lelki ismeretem lenne az. Nem bánom eggyik tettemet sem. És ez a hang frankón beszél hozzám. És nem csak akkor amikor ilyen dolgokat mondok /csinálok hanem amikor csak akar. Ő azt vallja hogy ő én. Nem hiszek neki. De amúgy jó ember csak néha köcsög. Amikor zenét hallgatok mindig elképzelek egy világot és ő ott szokott tenni venni. Olyankor testet ölt, az enyémet
2018. nov. 8. 14:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van egy belső, lelki világa, ehhez kapcsolódnak a gondolatok és sok minden más. Pl. zenehallgatás, pihenés közben természetes és normális dolog, ha fantáziálunk, elképzelünk bizonyos szituációkat, helyzeteket. Igazából, nem értem, a hangot, amiről írsz. Nem értem, mi a kérdésed ezzel kapcsolatban. Biztos ismered azt a történetet, amit sok gyerek hall a szüleitől, nagyszüleitől. Az egyik válladon ül egy angyal, a másikon egy kisördög. Mikor döntés előtt állsz, mindkettő súg valamit a füledbe. A döntés viszont rajtad áll. Kb ez viszonylag jól modellezi a lelkiismeretet, az empátiára való képességet. Másrészt, a saját magunkkal való belső beszélgetések is abszolút a jellem és személyiségfejlődés útjai. Hogy ez hang, vagy egy kép vagy bármi más formában jelenik meg, személyfüggő. Kóros az, ha a hang, vagy az a bármi olyan dolgokra vesz rá, amik "rosszak", másoknak ártóak, erőszakosak, nem sorolom tovább.
2018. nov. 8. 15:09
 15/18 A kérdező kommentje:
Ezzel nekem nem volt kérdésem pusztán elmondtam hogy szerintem ez nem a lelki ismeretem. Azt megnézném hogy a lelki ismeret mikor küld el az any@dba. Nekem szokott ez a hang, azért mondtam hogy néha köcsög
2018. nov. 8. 15:21
 16/18 anonim ***** válasza:
És ez a hang a gondolataid része, vagy azon kívül van? Valamint úgy hallod, mintha valaki beszélne hozzád a valóságban, vagy inkább ilyen belső hang, mint ahogy hallod a saját gondolataidat?
2018. nov. 8. 15:37
 17/18 A kérdező kommentje:
Inkább egy külső hang
2018. nov. 8. 16:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Mint aki beszél hozzám
2018. nov. 8. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!