Milyen jellemzői vannak a magyar embernek?
Figyelt kérdés
Jó,tudom hogy mind másak vagyunk,de azért minden nemzetnek vannak bizonyos jellemvonásai,még ha csak kis mértékben is található meg,de vannak.A magyaroknak mi lenne az?Elzárkózottság,nyitottság,nyugodtság,barátságosság?2017. nov. 28. 22:39
2/17 anonim válasza:
Magyarul beszélnek, legalább is többé-kevésbé.
3/17 anonim válasza:
Külföldön dolgoztam, tobbfele nemzetiseg cserelgette egymast mellettem, en kb fix munkaerő voltam. Törökök, csehek, belgák, oroszok, románok, magyarok. A két utobbi volt az alja, lopas, csalás, hazugságok..
4/17 anonim válasza:
Plusz olasz, spanyol, portugál, amely nemzetiségekhez szerencsém volt
6/17 anonim válasza:
Nekem is a panaszkodás, irigykedés jut eszembe
8/17 anonim válasza:
vendégszeretőek, barátságosak, jól főznek, érzelmesek, szeretik a zenét (a vérükben van), barátságosak, hagyománytisztelők
9/17 anonim válasza:
panaszkodás, irigykedés, mindenbe beleszólni.
Aki egy kicsit is különbözik (pl. bőrszínben) leszólni, rosszindulatú, idegbajos népség, ráadásul külföldön élősködők is vannak.
"nyugodtság,barátságosság?"
TE VICCELSZ?????UGYE CSAK VICCELSZ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!