Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem szeretnék gyereket. Miért...

Nem szeretnék gyereket. Miért nem lehet ezt a tényt elfogadni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 32 éves nő vagyok. Ha feljon bárhol ez a téma és én is elmondom a véleményem, mindenki teljesen el van hülve rajta. Nem értik és mindenáron meg akarnak arról győzni, hogy de ez majd meg fog változni, mert az élet értelme a gyerek, stb stb. A. Férjem is úgy gondolkodik mint én. Szóval nem akarunk gyereket és úgy néznek rám mint valami földönkívülire ezért. Nagyon zavar, mert senkinek nincs joga emiatt engem vagy a férjem elitelni. Ti mit gondoltok erről?
2018. nov. 4. 12:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Hülyeség hogy a gyereket tudatosan nem vállalás is gyerekvállalás téma. Dehogy az.

A kutyákat sosem tartók sem a kutyatartásba írnak és nem is böngészik! Vagy ha én utálom a főzést és nem is tudok, nem is akarok tudni, miért nézegetnék recepteket? Szóval aki itt bolyong de "childfree" az általában önigazolást keres és jólesik neki ha olyan kérdéseket olvas ahol kiborult fáradt anyák vannak. Vagy szeret beszólni hogy mekkora jó az élete mert nem szült.

Ha engemvalami nem érdekel, arról nem olvasgatok. Ez a normális! Mindenki csak arról olvas ami érdekli, valamilyen okból kifolyólag: vagy szereti az adott dolgot, vagy csak szereti szidni az adott dolgot azoknak akik szeretik mert keserű.

2018. nov. 8. 15:33
 32/32 anonim ***** válasza:

Egy széles látókörű, kultúrember onnan ismerszik meg, hogy nem csak pár dolog iránt érdeklődik, vagy azért olvassa, hogy köpködhesse. Az az ostoba hülye ismérve.

És amíg társadalompolitikailag, politikailag, közgazdaságilag és szociológiailag IS gyermekvállalási kérdés a 0 vagy a 10 gyerek vállalása is tudományosan, addig ez bizony ide tartozó kérdés.

2018. nov. 8. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!