Csajok ti mit tennétek ha megtámadnának titeket?
#11:
Mit röhögsz? Talán egy ilyen szemétláda nem érdemli meg? Jobb ha megdöglik, legalább nem fog többet nőket megtámadni.
Fogalmam sincs.
Tegnap este 8 után le kellett mennem az autóhoz valamit megnézni és úgy közlekedtem, hogy a markomban szorítottam a kulcscsomót, amiből kiállt pár kulcs.
Ha támadtak volna, nem érdekelt volna, hogy felvesz a térfigyelő kamera.
Apropó, a kameráktól is félek, a lakóközösségünknek rengeteg sztorija van, hogy nem segítettek, ellenben félek, hogy egyszer jogos önvédelmet vesz fel és csak azt (forgós ugye, pásztázza az utcát) és akkor aztán bizonyíthatod, hogy "nem te kezdted".
A spray-ket szerintem nincs idő elővenni és megfelelő módon használni, a fagyi visszanyalhat, pl te kapsz még többet vagy a támadó kitekeri a kezedből.
Egyébként egyre rosszabb a helyzet, rengeteg erőszak történik, eltűnés, az én környékem csak az elmúlt 2-3 évben totál leromlott, a kapun félek bemenni.
Ha védekezel, mindig te leszel a hibás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!