Létezik, hogy valaki annyira szerény legyen? Vagy olyan a túlzásba vitt szerénység már nem igaz?
Nagypofájúság = Bizalom?
Mi a garancia, hogy, aki ilyen nem ver át? Az illető kimondja, amit igaznak gondol azért? Ki mondja, hogy az az igazság?
Attól függ. Fősuli/egyetem alatt a nagypofájúság azt jelenti, hogy érdemi mondanivaló nincs csak a fene nagy önbizalom/látszani akarás a semmire. :D Az emberi létezés alja. Ha már ész is társul hozzá akkor meg nem nagypofájúnak hívjuk mert nem pofázik hanem beszél. :)
Amúgy a szerénységnek ehhez aztán pont semmi köze nincs.
26F
Mivel ki van emelve a kérdés; természetes, hogy a legnagyobb pofont az adja, aki az arcodba mosolyog, a hátad mögött támad. Tőle fájdalmasabb ez a viselkedés, nagyobb hatással van, mivel elhitted a pozitív tulajdonságait, amit mutatott, erre kuderül, hazugság volt.
Ez és a tény, hogy csak ilyen emberekkel hozott össze a sors nem egyenlő az elképzeléseddel. A kedves, sosem kötekedő nők nem mindig bántják a másikat a háta mögött.
A szerény szó nem azt jelenti, amire gondolsz. Itt van, mit jelent. [link]
Én találkoztam olyannal is, akit a kérdésedben próbáltál leírni és olyanbal, aki kedves, nem kötözködő és nem szúrt hátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!