Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik, hogy valaki annyira...

Létezik, hogy valaki annyira szerény legyen? Vagy olyan a túlzásba vitt szerénység már nem igaz?

Figyelt kérdés
Az ilyen tipikus jó kislányoknak a szeme sem áll jó és ők a legnagyobb sz@rkavarók; míg egy “nagypofájúban” vakon megbízhatsz....
2018. nov. 3. 01:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja ez igaz ,és aki szerény is meg nagypofájú ?!🤓
2018. nov. 3. 01:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt se tudod, mit jelent a szerény szó.
2018. nov. 3. 03:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagypofájúság = Bizalom?

Mi a garancia, hogy, aki ilyen nem ver át? Az illető kimondja, amit igaznak gondol azért? Ki mondja, hogy az az igazság?

2018. nov. 3. 03:11
 4/7 October15 ***** válasza:
100%

Attól függ. Fősuli/egyetem alatt a nagypofájúság azt jelenti, hogy érdemi mondanivaló nincs csak a fene nagy önbizalom/látszani akarás a semmire. :D Az emberi létezés alja. Ha már ész is társul hozzá akkor meg nem nagypofájúnak hívjuk mert nem pofázik hanem beszél. :)

Amúgy a szerénységnek ehhez aztán pont semmi köze nincs.

26F

2018. nov. 3. 09:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Azt szerettem volna kifejezni, hogy korábban és most is, a legnagyobb pofonokat mindig attól kaptam, akitől legkevésbé vártam (természetesen hátulról és titokban) és az a szomorú, hogy senki ki nem nézné az ilyen "szende szüzekből" az ármánykodást. Aki viszont egy kicsit "bunkó" is volt velem, sosem támadott hátulról. Más is belefutott ilyen szituációkba???
2018. nov. 3. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Mivel ki van emelve a kérdés; természetes, hogy a legnagyobb pofont az adja, aki az arcodba mosolyog, a hátad mögött támad. Tőle fájdalmasabb ez a viselkedés, nagyobb hatással van, mivel elhitted a pozitív tulajdonságait, amit mutatott, erre kuderül, hazugság volt.

Ez és a tény, hogy csak ilyen emberekkel hozott össze a sors nem egyenlő az elképzeléseddel. A kedves, sosem kötekedő nők nem mindig bántják a másikat a háta mögött.

A szerény szó nem azt jelenti, amire gondolsz. Itt van, mit jelent. [link]

Én találkoztam olyannal is, akit a kérdésedben próbáltál leírni és olyanbal, aki kedves, nem kötözködő és nem szúrt hátba.

2019. márc. 16. 21:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, én a látszólag jóságosra gondoltam.
2019. márc. 16. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!