Miért néznek rám az emberek furcsán?
mert valaki szeretne, de nem lehet neki...
te döntésed, ha furcsán néznek, ha nem, semmi közük nincs hozzá.
Mindenkinek megvan a joga hogy mit szeretne. Ha te nem szeretnél, akkor nem kell senkiért sem bevállalnod.
Én is utálom az olyan embereket, akik azt hiszik mindenkinek kell egy gyerek különben furának számítasz..
Azért, mert a legtöbb embernek nagyjából ennyi a vágya az életben, ez az alapvető, ősidőkből megmaradt, állati ösztön: hogy szaporodjon. A többség tényleg semmi mást nem ér el az életében, csak annyit, hogy megházasodik és összehoz 2-3-4 utódot. Ennyi, és nekik ez elég is.
Ők nem tudják azt elképzelni, hogy másnak ez csak EGY a sok közül, vagy éppen hogy valaki egyáltalán nem vágyik gyerekre.
Olyan szinten vezérlik őket az alapvető természetes ösztöneik, hogy TÉNYLEG nem képesek felfogni, hogy más miért nem így érez. Ezért nem is lehet őket hibáztatni, kb. olyan lenne, mintha lecsesznéd a tyúkot, hogy miért kapirgál.
Az már más dolog, amikor (többnyire kérés vagy kérdés nélkül) elkezdik mondani a magukét, hogy márpedig csak az normális, ahogy ők gondolkodnak, aki máshogy, az mind hülye és aberrált, és még nagyon okosan meg is magyarázzák neked, hogy ne aggódj, majd egyszer úgyis elfelejted a hülye kis álmaidat a karrierről meg a világutazásról és rájössz, hogy a konyhában főzni 2 szülés között a legjobb a világon.
5.
Gondolom, te tegnap jöttél haza egy nagy agykutató program résztvevőjeként egy konferenciáról. Szerinted, akinek gyereke van, annak nincs más célja az életben. Én nem ezt látom, sőt. Kérdező, szerintem ezt te érzed, ma már ezen nem hökkenek meg az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!