Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak ilyen nőkbe futok...

Miért csak ilyen nőkbe futok bele?

Figyelt kérdés
Köszönök, erre elfordul, otthagy. Vagy nem vesz levegőnek, rám néz, de nem szól semmit. Ha pedig kommunikál velem, akkor biztos elutasítás a vége. Nagyon önértékelésromboló. Közben rengeteg idős nő (meg férfiak) is mondják, hogy milyen jóképű vagyok. De akkor miért nem volt még soha barátnőm? 19F

2018. okt. 31. 01:46
 1/4 anonim válasza:
30%

Lehet érettebb vagy a korodnál és azok a lányok, akikkel idáig találkoztál, nem tudják kezelni, vagy ők maguk nem érték még el ezt a szintet.

Mindenesetre, szerintem ne szomorítson el, hogy 19 évesen nem találtad meg a nagy őt, illetve, hogy nem volt párkapcsolatod. Ez csak egy értelmetlen elvárás a világtól.

2018. okt. 31. 01:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nehéz.

Lehet elég lenne elrakni a kést, mielőtt ilyet mondasz valakinek.

Lehet nincs meg a higiénia.

Lehet gyorsan feladod.

Fura a hangod.

Nem a megfelelő helyen próbálkozol (nőgyógyászati váróban, nemi gondozóban, edzőteremben)

Ezekkel csak arra hívom fel a figyelmed, hogy ennyiből nehéz bármit kihozni, túl általános.

2018. okt. 31. 04:48
 3/4 anonim ***** válasza:
idegeneket én elnézést v bocsánat szóval szoktam megszólítani, hiszen nyilván zavarom őket. Utána lehet lökni a rizsát, meg köszönni.
2018. okt. 31. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet túl komor a kiugárzásod. Azaz nem mosolyogsz eleget, szigorú arcot vágsz (ezek miatt kelthetsz akár kicsit félelmet is az illetőben), a hanglejtésed is lehet túl komoly, túl "sablon" szöveget használsz. sok oka lehet.
2018. okt. 31. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!