Miért csak ilyen nőkbe futok bele?
Figyelt kérdés
Köszönök, erre elfordul, otthagy. Vagy nem vesz levegőnek, rám néz, de nem szól semmit. Ha pedig kommunikál velem, akkor biztos elutasítás a vége. Nagyon önértékelésromboló. Közben rengeteg idős nő (meg férfiak) is mondják, hogy milyen jóképű vagyok. De akkor miért nem volt még soha barátnőm? 19F2018. okt. 31. 01:46
1/4 anonim válasza:
Lehet érettebb vagy a korodnál és azok a lányok, akikkel idáig találkoztál, nem tudják kezelni, vagy ők maguk nem érték még el ezt a szintet.
Mindenesetre, szerintem ne szomorítson el, hogy 19 évesen nem találtad meg a nagy őt, illetve, hogy nem volt párkapcsolatod. Ez csak egy értelmetlen elvárás a világtól.
2/4 anonim válasza:
Ennyiből nehéz.
Lehet elég lenne elrakni a kést, mielőtt ilyet mondasz valakinek.
Lehet nincs meg a higiénia.
Lehet gyorsan feladod.
Fura a hangod.
Nem a megfelelő helyen próbálkozol (nőgyógyászati váróban, nemi gondozóban, edzőteremben)
Ezekkel csak arra hívom fel a figyelmed, hogy ennyiből nehéz bármit kihozni, túl általános.
3/4 anonim válasza:
idegeneket én elnézést v bocsánat szóval szoktam megszólítani, hiszen nyilván zavarom őket. Utána lehet lökni a rizsát, meg köszönni.
4/4 anonim válasza:
Lehet túl komor a kiugárzásod. Azaz nem mosolyogsz eleget, szigorú arcot vágsz (ezek miatt kelthetsz akár kicsit félelmet is az illetőben), a hanglejtésed is lehet túl komoly, túl "sablon" szöveget használsz. sok oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!