Idén harmadjára futok neki az egyetemnek. Szerintetek sikerülhet ilyen ennyi próbálkozás után?
Kétszer elkezdtem ugyanazt a szakot, majd abbahagytam, utána kihagytam egy évet, mert belefáradtam. Idén újra jelentkeztem, most egy teljesen másik szakra, örülök neki, érdekel, és úgy érzem, könnyen el is fogok tudni helyezkedni azzal, amit tanulni fogok.
Csak nagyon félek, hogy ismét kibukok/feladom, nagyon agyenge az akaraterőm. Leginkább lelki dolgok miatt nem tudtam első 2 alkalommal bent maradni, annyira el voltam foglalva a gondolataimmal, személyes problémákkal, hogy képtelen voltam mellette tanulni. Szeretnék ez alkalommal mindent megtenni a sikerért. Szerintetek van remény?
Nyugi, menni fog!
Bátyám az első egyetemét hagyta ott, aztán átment egy másikra, bár maradt ugyanazon a szakon és most már ott tart, hogy egy hónap múlva doktorál.
Én az első szakomat hagytam ott az orvosi miatt, de két év után rájöttem, hogy nem tudom fizetni a kiadásaimat. Muszáj volt otthagynom. Így átmentem egy orvosihoz közel álló szakra, ami mellett tudtam dolgozni és simán lediplomáztam. Jelenleg jól állok anyagilag, így lehet megint nekiindulok az orvosinak, mert nekem az szerelem és nagyon akarom.
Ha hiszel magadban kérdező, akkor minden sikerülhet. Ne arra figyelj, hogy mennyi minden nem jött össze, hanem előre kell nézni és harcolni. Keress magadnak egy motivációt pl. jó munka a jövőben, és ha elgyengülsz, akkor erre gondolj. Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!