Huszonéves fiúk! Szerintetek miért bókol? 17L
Van egy bátyám aki 25 éves, és az egyik haverja kb félévente szokott hozzánk jönni, mert messzebb dolgozik. Ő is 25 éves.
Amikor nálunk van akkor mi ndig szépeket mond nekem pl.belőlem biztosan jó háziaasszony lesz, nagyon szép vagyok, stb., mindig mosolyog rám, beszédes velem. Egyáltalán nem szokott írni nekem vagy ilyesmi, tehát nem keres. Viszont nem értem , hogy akkor miért bókol nekem, ha nem is akar tőlem semmit?!
Főleg a fiúkat kérdezem, hogy ti mit gondoltok?
Ez csak egy szokás. Illik udvariasnak lenni, bókolni mindenkinek. A háziasszonynak azzal, hogy finom a főztje, csini a frizurája, meg a lányoknak is valamivel.
Főleg, ha az a fajta, hogy vendégségbe megy tulajdonképpen, ott van órákat, talán egy fél napot is, lehet, hogy eszik, iszik is, de valószínűleg semmit nem visz ajándékba, beállít hozzátok üres kézzel, ahogy a fiatal fiúk szoktak...
Hát ezért is bókol, ha már nem visz semmit, legalább ezzel "fizet". Eltereli a háziak figyelmét arról, hogy milyen smucig.
Szerintem se akar semmi komolyat. Srácok szokták így húzni az embereket. Ez kicsit a társasági megfelelje annak amikor a macska megpiszkálja az ismeretlen tárgyat a mancsával és figyeli hogy az mit reagál rá. Legalábbis én kb ilyen szándékkal csinálom ezt. Fiúknak (bár nekik olyan erős túlzással hogy egyértelmű legyen hogy nem teljesen komoly), és lányoknak is egyaránt.
Szerintem csak így húz egy kicsit, várja a reakciódat. Ez nem azt jelenti hogy bejössz neki vagy hogy bármit szeretne tőled. Csak azt akarja hogy ne érezzétek egymás mellett feszengve magatokat mert nem ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!