Alapvetően mi az emberek baja egy tesze-tosza,
önbizalomhiányos, huszonéves fiúval?
1/10 A kérdező kommentje:
Miért olyan megvetendő tulajdonság ez?
Kérdésben a válasz. A tesze-toszáról te tudsz bármi jóra asszociálni? Ha nem tudsz kiállni magadért, az tényleg szánalmas. Egy 5 éves kislány határozottabb. Talán ez a baj 🤷🏻
2018. okt. 12. 07:55
Bele lehet kötni, lehet fikázni, amit az emberek többsége imád mivel a saját dolgaval nem képes foglalkozni, egyszerűbb bele rúgni a másikba monden ok nélkül.. ilyen az emberek, ez van ;)
2018. okt. 12. 07:55
Igazából, ez a viselkedés nem a tesze-tosza, önbizalomhiányos fiút minősìti.
2018. okt. 12. 07:59
Alapvetően semmi
Azokkal az egoista,nárcisztikusokkal van a baj akik ìgy tekintenek rájuk.
Ha huszonévesen ilyen az nem jelent semmit,csak hogy még nem találta meg teljesen önmagát.
2018. okt. 12. 08:10
Nem tudom, nekem ezek még imponáló tulajdonságok is lenne.
2018. okt. 12. 11:12
Kezdjük az elején:
Hogy tesze tosza
Hogy önbizalom hiányos
Hogy elmúlt húsz, de még mindig fiú.
Összefoglalva az, hogy nem Férfi
2018. okt. 12. 12:36
Az a baj, hogy ez társadalmilag elfogadott dolog lett, nem csak fiatal, hanem idősre nézve is.
2018. okt. 12. 20:04
Hunszonévesen dédapám átúszta a Volga folyót Sztálingrádnál, mert kilőtték alóla a hajót, utána Szibériában volt hadifogoly, ahol az istállóban aludtak a tehenekkel, nehogy megfaggyanak...
Alapvetően az, hogy nem lehet kezdeni vele semmit - a szomszéd fia is ilyen, még füvet nyírni sem tud (mindent az anyja csinál helyette), a gyerek csak otthon ül, és ennyi, ha beszélsz vele "Hát... izé... nem kéne... nem tudom..."
Én munkahelyen tuti nem alkalmaznék ilyet, és szerintem értelmes lány össze sem jön velük.
28/F
2018. okt. 12. 20:10
Azért, mert a múlt bátor emberihez hasonlítják őket, annak ellenére, hogy ma már szinte senki sem támadna kardfogú tigrisnek dárdával akkor sem, ha lennének kardfogú tigrisek, és azért, mert a társadalmakban mindig is a férfiak voltak az eldobhatók, feláldozhatók, akik csak akkor érdemesek életre a társadalom szemében, ha tudnak másokért tenni a saját problémáikat félretéve. Amúgy nekem nincs velük bajom, bár lehet, hogy csak azért mert én is ilyen vagyok, de nem biztos.
2018. okt. 13. 08:43
Kapcsolódó kérdések: