Ciki hobbi egy huszonéves férfinak a méhészkedés?
Figyelt kérdés
2018. jún. 7. 21:02
2/10 anonim válasza:
Téged ez érdekel, mást meg más. Miért lenne ez ciki?
3/10 anonim válasza:
Nem ciki. Amúgy meg senkinek semmi köze hozzá.
4/10 nemaRendőrség válasza:
Konkrétan az egyik legveszélyesebb ragadozót teszed a szolgáddá.
Ráveszed a méheket arra, hogy ne a sörünkbe lopakodjon bele és megcsípje a torkunkat hogy jól megfulladjunk, hanem virágokat szaglásszanak mint valami köcsögök.
Majd miután hazamentek a napi betevővel, hogy legyen a gyereknek ágya fogod és a képükbe röhögsz, elveszed az ágyat és megmondod, hogy örülhetnek hogy ingyen kaptak házat tőled.
Ez az egyik legalphább hobby a világon.
Már ha nem vagy retardált és nem eköré építed ki a személyiséged mint potatoguy. Akkor ciki
6/10 anonim válasza:
Csak akkor,ha allergiás vagy a méhekre és megcsípnek.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Elég menőn hangzik, jobb mint ha loloznál meg társai.
Valószínűleg jobb téma társaságban mert nem hétköznapi dolog, és szerintem senki nem tud róla semmit.
9/10 anonim válasza:
Nekem tetszik.Izgalmas lehetsz :)
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem ciki a természetben, tevékenyen eltölteni a szabadidőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!