Miért veszi fel néhány magyar a cigányok viselkedését/beszédét?
Figyelt kérdés
Mar sokszor láttam ilyet, de különösen nem érdekelt, viszont múlthéten a suliban egy szőke tej fehér zöld szemű lányt hallottam így beszélni és nekem volt kellemetlen ezt hallani, annyira megragadt bennem ez hogy gondoltam felteszem ezt a kérdést. Nem néznek tükörbe? Egy cigánynak jól áll, így beszélnek. De egy magyar, miért?2018. okt. 29. 20:30
11/14 anonim válasza:
Utolsó, a hozzád hasonlók miatt előítéletesek sokan a normális cigányokkal is :D
12/14 anonim válasza:
Aki olyan környezetben nő fel, tök mindegy cigány, meg milyen színű a haja, szeme, olyan lesz nagy eséllyel. Bár egy szőke lehet cigány is, pl. lehet albínó is, és volt, korábban volt egy hír is, hogy szőke gyereknek cigány az anyja (hacsak nem kamu hír): [link]
13/14 anonim válasza:
Intelligens ember nem vesz át ilyet, én egyetemen még nem hallottam senkit így beszélni. A kevésbé intelligensek meg hajlamosak lefelé "igazodni".
14/14 anonim válasza:
Nekem is volt egy osztálytársam, full normálus volt, rendezrtt körülmények között élt anyja könyvelő apja közgazdász.. Egészen 7. Osztályig full normális volt aztán bele keveredett egy cigány társaságba (a full putris kőbunkós fajtába).. Azóta a csaj szó szerint visszafejlödött, ugyan így használja ezeket a szavakat, drogozik meg ugy öltözködik mint valami alja putris k...
ugy látszik ez a menő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!