Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan értesem meg az emberekk...

Hogyan értesem meg az emberekkel, hogy ne simogassák a kutyám?

Figyelt kérdés
Többször felmerülő peobléma, hogy az emberek csak úgy elkezdik simogatni a kutyámat. Ilyenkor megkérem őket, hogy legyenek szívesek ne simogatni a kutyámat. Én értem, hogy nagyon aranyos meg nagyon szép fényes,selymes a bundája de ne csinálják. Az sem zavarja őket, hogy a kutyán szájkosár van. A többség mekérdezi, hogy "Szabad-e simizni?" ilyenkor mondom, hogy "Nem!". Ezzel nincs is semmi bajom de mikor valaki elkezdi simogatni a kutyát és utána beszélni hozzám az rendesen felmérgel. A rosszab mikor gyökérék lejönnek sétálni és az összes gyere elindul a kutyám felé és nekem kell szólni nekik, hogy nem szabad simogatni.

2018. okt. 29. 08:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Miből gondoljátok, hogy az emberek azért tartanak kutyát, hogy a sok idiótának legyen mit simogatnia? :D

Vannak külön erre a célra kialakított állatsimogatók. Istenem...

2018. okt. 29. 15:49
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Sajnos az emberekkel nehéz megértetni, hogy nem attól leszünk fene nagy állatbarátok, hogy agyon simogatunk meg piszkálunk minden élőlényt ami nem ember.

Pedig valahol evidens, hogy nem kezdem el a másik gyerekét sem etetni csokival, meg édességgel csak mert azt szereti. Vagy nem fogdosom a barátnőjét mert hát milyen jó csaj már.

2018. okt. 29. 16:06
 13/16 Metionin ***** válasza:
100%
Szólsz nekik. A sárga szalagot az emberek nagy része nem ismeri, pláne ha nem kutyások. Sokaknak sajnos nem alap hogy mások kutyáját/gyerekét/bármijét nem cseszegetjük engedély nélkül.
2018. okt. 29. 17:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod tudni megértetni velük, csak ha bunkó vagy. Az én kutyámat emiatt baromi nehéz volt az elején tanítani, mert kimentünk a parkba és odajött boldog boldogtalan meg minden random kisgyerek, hogy jaaajj kiskutya és kérdezés nélkül megsimogatják.. A kutya meg persze kiesik ilyenkor, elvonják a figyelmét. Ha meg mersz szólni, te vagy a szemét gyerekgyűlölő.
2018. okt. 29. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
17%

Ez csak egy kérdés: Mi az indokod, hogy miért nem lehet megsimogatni?

Egyébként kérdezés nélkül én sem simogatok idegen kutyust. De ha odajön hozzám, és vágyik arra, hogy megsimogassam, akkor miért kell megtiltania a gazdinak?

2018. nov. 13. 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

utolsó, ilyenkor nem az van, hogy jön a kutya hozzád barátkozni, hanme h kilépsz szegénnyel az utcára, és egyből rátok ugrik valami h lye hogy jajjdecukihagysimogassammeg.

és kismillió oka lehet, hogy nem kéne megsimogatni, mert nem szereti az idegeneket, fél tőlük, megijed, antiszoc napja van, az emberek között se szereti mindenki ezeket a nyomulósan haverkodó arcokat, akkor egy kutyának miért kéne?

2018. nov. 14. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!