Hogyan érhetném el, hohy ne a súlycsökkenés adjon vígaszt (részletek lent)?
Lement a súlyom, de ez boldogságot adott, aztán felhízlaltak. A kezdetekben jó volt, mert körbevettek az emberek és biztonságban éreztem magam, de most már mindenki el van foglalva a dolgaival és, mivel kikerültem a közegből (máshova kerültem, hogy rendbe jöjjek) nem is keresnek és, ha én közeledek, távolságtartóak. Ez így a helyes és normális, nekem mégis fáj és a súlyomon élem ki. Szenvedélyesen elhagyogatom az ételeket és büszkén nézegetem a mérleget, de közben a másik hang meg rázogat vissza a valóságba.
Most tanulom elengedni a múltbéli embereket, illetve nyitni az új helyen (ami nem megy, mert idegesítő és nevetséges, kínos természetem van) viszont meg kéne tanulnom a mérleget és fogyást mint örömforrást elhagyni és, ha fáj valami, másban keresni vigaszt.
Mit tudtok javasolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!