Ha vezetéknevet szeretnél vàltani, milyen nevet vennél fel a Vivien névhez?
Tudunk olvasni, de a V-betúseket ajánlgattuk elsősorban, az alliterációd miatt.
Te viszont megköszönni felejtetted el többünknek (akik normális neveket írtunk), hogy foglalkoztunk a problémáddal! Csak a ledorongolást kaptuk tőled...
Tényleg, mi menjünk a fenébe, hogy az alliterációd miatt V betűs neveket ajánlottunk, mikor te vagy annyira életképtelen/fantáziátlan, hogy nem találsz magadtól neked tetsző vezetéknevet.
Nagyon gyerek lehetsz még, hogyha a “Vaszari” vezetéknévből pont a szar szót tudtad kibányászni. Érett, normális emberek ilyenen nem akadnak fent.
Kérdező, hogy okosodj:
Vaszary János 1867-1939 festőművész
Vaszary Kolozs hercegprímás, kórházalapító
Vaszary Piri 1901-1965 színésznő
Ha nekik nem volt bajuk a nevükkel, te se köss bele!
Nem kötök bele, de nem vagyok köteles felvenni.Le is lehet szàllni szerintem a Beszari Vaszariakról.
Az "alliteràcióm" előtt meg volt két ritka és rdekes kifejezés aminek utàna lehetne nézni a jelentésének : "Bármi jöhet" és "előnyben".
Lepontozhatsz, de nem értem miért írtad azt hogy nem vagy köteles felvenni a nevet, persze hogy nem vagy az. Miért támadsz mindenkit hogy ez ezért nem jó ez azért nem jó, nem tehetünk arról ha te a rosszat nézed ki még a szavakból is. A V betűsöket azért írták sokan mert írtad hogy a V betűssel jobban hangzana és azt is írjunk. Emelett nem értem miért írtad ki a kérdést amikor csak itt dumálsz hogy ez ezért nem jó ez pedig azért.
További szép napot
A világon semmit nem kell felvenni, ha nem akarod!
Csak azt nem értem, MIÉRT írtad ki a kérdést???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!