Ti hogyan kezelitek az ilyen embereket?
Figyelt kérdés
Akik egy párbeszéd során, bármit mondasz nekik, ők mindig valami nagyobbat próbálnak mondani. Egy idő után megunjátok, vagy megszokjátok?2018. okt. 24. 23:10
1/8 anonim válasza:
pár ilyen alkalom után nem keresem,nem beszélek vele.
2/8 anonim válasza:
Egy idő után igyekeznék kerülni az olyan szituációkat, ahol vele kell társalognom.
3/8 anonim válasza:
Ismertem egy arcot , állandóan überelt bármit bárkit mindig jobbat hasznosabbat tudott . Egy beszélgetésnél szerelők voltak a témában ő közbe szólt sokkal precízebbet olcsóbbat tud mint ők miközben semmi konkrét adat el sem hangzott még .
4/8 anonim válasza:
Ilyenkor még nagyobbat szoktam mondani náluk, olyat, ami már abszolút irreális. Talán észreveszik magukat.
5/8 anonim válasza:
Okos enged, szamár szenved alapon-ráhagyom..
6/8 anonim válasza:
Én szeretek szembesíteni, és meghökkentően őszinte lenni ha nem megy tovább a "játszma". Megkérdezném, miért akarja állandóan feljebbvalónak érzetetni magát velem.
Az ilyen és ehhez hasonlóan szembemenős kérdésekkel nem tudnak mit kezdeni... Ha lehet ezt "nagyobbat mondok"-nak mondani. Úgy ez az. ÁLtalában azzal zárom le ilyenkor, hogy biztosítom már-már gúnyorosan az illetőt, hogy nyugodjon meg, feljebb valónak tekintem őt, nem kell bizonygatnia. :D
7/8 anonim válasza:
Megdicsérem, Gratulálok neki. Aztán abbahagyja, mert nem akarjaф dicséretet.
8/8 anonim válasza:
Nem csipázom az ilyeneket, vagy otthagyom, vagy megmondom neki, hogy ennek így nincs értelme, és beszéljen inkább ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!