Mik azok a tulajdonságok, amiket nem tudtok tolerálni a másik nemben?
Nem tartalak gyávának, se pitiánernek. (Illetve nem ismerlek, nem tudom, hogy az vagy-e és nem is érdekel.) Viszont a kommented alapján mégis mi másnak tartanálak, mint nőgyűlölőnek? Feltételezem, hogy nem hazudtál, tényleg a saját véleményedet írtad le, márpedig aki így gondolkodik, az nőgyűlölő. Méghozzá a tipikus fajtából, akiről a pszichológia tankönyvekben is írnak. A rendesebb tanárok szépen alá is húzatják neon szövegkiemelővel és belerakják a félévi zéhába.
Elhiszem, hogy nem egy hízelgő jelző, de ez van. Ha ennyire zavar, nézz utána. nem az én dolgom elmagyarázni. Már eddig is többet foglalkoztam ezzel a dologgal, mint amennyit akartam. Részemről lezártnak tekintem a témát.
Egyetlen egy mondatomat sem idézted ezidáig az eredeti kommentemből,legalább egyetlen egyet,hogy szerinted miért nőgyűlölő duma!
Az egyenes kommunikáció kerülése nem engem minősít.
Kellemes Októbert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!