Tényleg hatalmas ribi lennék, hogy beszélgettem egy napig valakivel Facebookon, mert nem tudtam, hogy barátnője van?
Nagyon gyanús volt, hogy éjszaka akart találkozni, hatalmas hülye voltam.
Aztán láttam őket egy kocsiban. Előző este pár barátom mutatott be neki, de nem láttam, hogy ott lett volna a barátnője is, pedig ott volt.
Folyton azt kérdezgette a haveromtól, hogy együtt vagyunk-e.
Amikor mondtam neki, hogy mi van, nem értette, hogy mi a probléma, mi gáz lenne ebben... Letiltottam, meg minden. Előtte már az egyik ismerősünket dugta a barátnője mellett... Meg eddig az összes barátnőjét megcsalta már fűvel-fával.
Ráadásul azt hazudta, hogy aznap este, valaki másnak nézett, azért beszélgetett velem, ami megint baromság, mert Facebookon tudta kinek kell írni, meg végig a nevemen szólított...
Ebben az egész történetben ő az egyedüli szemét.
Igen, ők. A testvére nagyon durván gúnyol, gondolom tudnak is a dolgairól...
Múlkor az anyja mondta a magáét tólem, 2 méterre a buszmegállóban... A nagynénje kiröhög és lek.rvázott. Csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!