Csak engem zavar, hogy a főnökeim, kollégáim simán megjegyzéseket tesznek a külsőmre?
Nekem ez olyan nem professzionális egy munkahelyen, hogy megjegyezzük egymásnak, hogy de sápadt vagy, de fáradtnak látszol, de karikás a szemed, jé van egy pattanás az álladon, de hullik a hajad stb. Mint egy óvodás kisgyerek a másiknak.
És ilyenkor várnak és néznek nagy szemekkel, hogy akkor legyek szíves és indokoljam meg nekik, hogy miért vagyok karikás szemű/ sápadt / pattanásos stb.. Nem értem miért kell folyton a másikat csesztetni. Bemegyek, szeretnék elfeledkezni a problémáimról, és a munkára koncentrálni, erre mindig jön egy ilyen.
Az egyiknek csak annyit mondtam a "Beteg vagy?????? Mert annyira sápadt vagy..." kezdetű érdeklődésére, hogy "Ilyen a bőrszínem." Erre telesírta már az egész osztályt, hogy mennyire bunkó vagyok.
Ez mennyire számít normálisnak máshol?
"*Catalina*
Nem feltétlenül rosszindulat; lehet hogy aggódnak."
" Erre telesírta már az egész osztályt, hogy mennyire bunkó vagyok."
Azért elképzelem,mennyire aggódhat az ilyen ember a másik egészségéért,amikor azt sem fogja fel,hogy a másik pont azt szeretné,hogy békén hagyják már végre.
Karikás szeműt fel sem veszek!
Nekem ne azért jöjjön be a vállalalthoz, hogy kipihenje az éjszaka fáradalmait!
Most már elég ritka az ilyen, mert már mindenhol emberhiány van, ezért nem igazán érnek rá ilyennel foglalkozni.
Ha ilyennel találkozol, és nem a főnököd, akkor jegyezd meg, hogy az illetőnek milyen jó, hogy ennyire ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!