Más is szokott teljesen lényegtelen dolgokban hazudni?
Figyelt kérdés
Vagy már kényszeres hazudozó vagyok?
Nem olyan gyakran hazudok, de van, hogy tök feleslegesen. Semmi jelentősége nincsen, mégis hazudok. Mással is van ilyen?
2018. okt. 21. 23:00
2/5 anonim válasza:
Soha, de sok ilyet ismertem. Előre szólok hogy a körülötted élők tudják rólad és kibeszélnek róla a hátad mögött. Próbáld meg abbahagyni mert szánalmas.
3/5 anonim válasza:
Nem szoktam, mert észben kellene tartani, hogy kinek mit hazudtam és kínos a lebukás. Az igazságot nem kell észben tartani. Fontos dolgokban persze előfordul.
4/5 anonim válasza:
Nekem.volt ilyen korszak. Családból hoztam ezt a megfelelési vágyat szerintem. De leszoktam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!