Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők általában tényleg...

A nők általában tényleg megnézik egy férfi cipőjét és kezét, még ha csak futólag is?

Figyelt kérdés
Akár csak az arcra, ezekre is egyből rápillantotok?
2018. okt. 18. 19:45
1 2
 11/16 Metionin ***** válasza:
Én a kezét igen meg a fogait. A cipő nem érdekel.
2018. okt. 18. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Én megnézem a cipőjét kizárólag abból a szempontból, hogy ápolja- e, mindegy az, hogy új vagy régi (olcsó vagy drága), a lényeg, hogy ne a tavalyi pocsolya meg ilyen-olyan maradványok/ragadmányok díszítsék. A kéz is fontos, vagyis inkább a körmök ápoltsága.
2018. okt. 18. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem az első három a szem, a haj és a kéz, amit megnézek egy férfin. A cipő, a többi ruhájával együtt másodlagos.
2018. okt. 18. 23:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Én csak a cipőjét. De csak ha az arc és test összkép után eldöntöm hogy tetszik.
2018. okt. 19. 14:46
 15/16 anonim ***** válasza:
A kéz ápoltsága számít, mert a gyászkeretes körmök nálam kizáró tényezőkként szolgálnak. A cipők nem érdekelnek.
2018. okt. 19. 19:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Nálam ez fordítva van valahol. Ha egy pasit megnézek az azért van, mert úgy ahogy van egyben van rendben, és leginkább a szemét, arcát nézem meg.

A cipő akkor tűnik csak fel külön, ha baromi ronda szétnyúzott mondjuk valamikor fehér cipő ami már fekete a kosztól, sártól. ívagy ha valaki zoknit vesz fel papucshoz... De ez inkább a kirívó esetekhez tartozik ahol a furán öltözöttek vonják magukra a figyelmet a furaságukkal és nem azért mert jó pasi. :D

... talán azért nem nézem meg a cipőjét, mert nem kötöm hozzá a farokméret mítoszát, nem érdekelnek különösebben a férfi cipőmárkák vagy hogy egyáltalán milyen márkájú a cipője.

Máskülönben egyébként engem érdekelne mit néz meg az a nő a férfi cipőjén aki ezt nézi? Mi mást lehet még ezeken kívül? (a nézését meg a) JÁRÁSÁT? Azt még talán én is megfigyelem, milyen a vonulása az adott kiszemelt legénynek. De ez is már az összkép mustra.

2018. okt. 25. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!