"mindenkinek megvan a maga drogja", mondta Curtis. Neked mi a drogod?
Kapcsolatfüggő vagyok.
Rossz kapcsolatbol sem tudok kiszállni.
Ha szenvedek sem.
"A szerelem öl, butít, nyomorba dönt"
Függő vagyok :(
Nem tudom, ki az a Curtis, de ez nekem egy drogos/alkoholista védekezésének tűnik, amivel szétteríti a felelősséget.
Nem, nincs meg mindnekinek a maga drogja. Mindnekinek meglehet az, ami kikapcsolja, de az az emberek legnagyobb részénél nem káros, nem személyiségromboló, ne illegális és nem öl meg.
Nekem nincs drogom. Kedvelt dolgaim vannak, de ha nem jutok hozzájuk nem fordulok ki önmagamból.
Nekem két gyengeségem a lovaglás és a csoki, de egyikért se vágok eret, ha nem jutok hozzá.
A drog olyan dolog, amitől annyira függsz, hogy azért, hogy megszerezd képes vagy bármit rááldozni (anyagiakat, emberi kapcsolatokat), hogy abban a kis időben míg hatással van rád, jó legyen. Olyan dolog amiért magasabb árat fizetsz és a hosszútávú következményei súlyosabbak, mint az az eufória amit ad.
Néztem a válaszokat, hogy gyros, meg pizza, cigi, szex...stb ezek inkább kedvelt dolgok, de nem hinném, hogy valamelyikük is csődbe vinné a családját egy kis pizzáért vagy egy szál cigiért. A szex az durvább, aki szexfüggő, abból bizony lehet erőszaktevő, hiszen bármit megtenne egy numeráért, akkor is, ha a másiknak nem jó/nem akarja. Aki ilyen hajlamot érez magában forduljon szakemberhez.
Szóval Curtis csak ilyen mosdató szöveget dobott be, hogy ne tűnjön a problémája olyan nagynak.
Bocsánat tévedtem, mégis van drogom... a családom. Értük bármit megtennék, áldoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!