Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinálnál ha bevásárlóközp...

Mit csinálnál ha bevásárlóközpontban, postán, stb. elkezdene rugdalni egy kisgyerek?

Figyelt kérdés
Hiába szólsz az anyjának hogy hagyja abba, nem érdeklelné, "ilyenek a gyerekek" lenne a válasza. Úgy rugdalná a lábadat, hogy az fájna, mit csinálnál?
2018. okt. 17. 14:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Ha az anyja nem neveli meg, ráhúznék egy nagyot a lábára, és kiraknám a pénztár előtti részre.
2018. okt. 17. 15:28
 12/18 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem sietnék, akkor elmennék máshova, aztán 10-15 perc múlva visszamegyek.
2018. okt. 17. 16:00
 13/18 anonim ***** válasza:
24%
*ha pedig már a szalagon van a cuccom, akkor fortyognék magamban. Ha az anyja az első szép kérésre sem csinál semmit, akkor nem érdemes firtatni.
2018. okt. 17. 16:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Van egy jó régi vicc:

A buszon egymással szemben ül egy idős nő, és egy fiatal anyuka a gyerekével. A gyerek lóbálja a lábát és így többször is az idős nő lábába rúg. Az idős nő szól az anyukának, hogy szóljon a gyerekére, hogy ne rugdossa, mire az anyuka így válaszol:

- Nem fogom visszafogni a gyerekem - és hagyja tovább a gyerekét rugdosni.

Nem sokkal később egy kamasz, aki mellettük állt, az anyuka hajába ragasztja a rágóját, erre az anyuka felháborodik, mire a kamasz így válaszol:

- Engem sem fogtak vissza a szüleim.

2018. okt. 17. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Belerúgnék az "anyukába".
2018. okt. 17. 20:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer jártam így, kisgyerek még rá is dobott egy lapáttal a hisztizésével.

Reflexből rákiabáltam, hogy "Hé!" de már rögtön kerestem a tekintetemmel az anyját (nem az én dolgom lenne a nevelése)

A nőci épp nagyban telefonálgatott valakivel, látta hogy mi történik, de nem nagyon zavarta.

A gyereket sem a sima "lécci ne rugdoss, köszi"

Na, itt elegem lett, egy gyors, határozott mozdulattal megragadtam a kissrác csuklóját(persze óvatos voltam, nem okoztam fájdalmat, inkább a kizökkentés volt a célom) és lassan elmagyaráztam neki, hogy ez fáj és nagyon bosszant, valamint 5 másodperce van, hogy eltakarodjon tőlem, mert én is tudok rugdosni.

Kissrác megszeppent, és elkezdett bömbölni. Az anyja erre már felpattant, és jött hápogni, hogy én hogy merészelem, és hogy az ő kicsi fia egy mintagyerek, satöbbi.

2018. okt. 17. 21:05
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az ilyen pszichopaták arra játszanak,hogy visszarúgj a gyereknek,és akkor balhézhat,hogy bántottad a gyerekét,bizonyítani meg nehéz,hogy a gyerek kezdte.Nehéz ügy...a gyerek kezébe adnék valamit a polcról,hogy "nézd de szép,tetszik? anyu megveszi neked,ha befejezed a rugdosást":)
2018. okt. 21. 16:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát én először reflexből rúgok, s majd utánna nézem meg ki volt...
2021. ápr. 10. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!