Mit csinálnál ha bevásárlóközpontban, postán, stb. elkezdene rugdalni egy kisgyerek?
Van egy jó régi vicc:
A buszon egymással szemben ül egy idős nő, és egy fiatal anyuka a gyerekével. A gyerek lóbálja a lábát és így többször is az idős nő lábába rúg. Az idős nő szól az anyukának, hogy szóljon a gyerekére, hogy ne rugdossa, mire az anyuka így válaszol:
- Nem fogom visszafogni a gyerekem - és hagyja tovább a gyerekét rugdosni.
Nem sokkal később egy kamasz, aki mellettük állt, az anyuka hajába ragasztja a rágóját, erre az anyuka felháborodik, mire a kamasz így válaszol:
- Engem sem fogtak vissza a szüleim.
Egyszer jártam így, kisgyerek még rá is dobott egy lapáttal a hisztizésével.
Reflexből rákiabáltam, hogy "Hé!" de már rögtön kerestem a tekintetemmel az anyját (nem az én dolgom lenne a nevelése)
A nőci épp nagyban telefonálgatott valakivel, látta hogy mi történik, de nem nagyon zavarta.
A gyereket sem a sima "lécci ne rugdoss, köszi"
Na, itt elegem lett, egy gyors, határozott mozdulattal megragadtam a kissrác csuklóját(persze óvatos voltam, nem okoztam fájdalmat, inkább a kizökkentés volt a célom) és lassan elmagyaráztam neki, hogy ez fáj és nagyon bosszant, valamint 5 másodperce van, hogy eltakarodjon tőlem, mert én is tudok rugdosni.
Kissrác megszeppent, és elkezdett bömbölni. Az anyja erre már felpattant, és jött hápogni, hogy én hogy merészelem, és hogy az ő kicsi fia egy mintagyerek, satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!