Szerintetek én vagyok gyerekes vagy jogos a kiakadásom?
Nos én jóba vagyok a szüleimmel és szeretem őket. 20 éves fiú vagyok.
De eléggé feltud bszni egy dolog, ami lehet hogy gyerekes, de leírom.
Szoktam nekik filmeket letölteni és sorozatokat. Azért hogy hagy szórakozzanak, lássanak jókat ők is ne csak a tv-t. Ők is örülnek neki mert unják a TV műsort, meg a reklámokat. És van hogy az én személyes kedvenceimet letöltöm nekik pendrivera hogy hagy nézzék, mert én tudom hogy azok nagyon jók.
De ami nem tetszik hogy játsszák a nagy kritikust. Ha valami éppen bejön nekik azt mondják hogy nem rossz meg elmegy. Vagy hogy a reklámtól jobb. De ha egy adott rész, jelenetben hiba van vagy nincs cselekmény az már rögtön szar és unalmas.
Szóval ha jó valami akkor azt azért nem dícsérik, max ha megkérdem de akkor is csak annyi hogy "nem rossz"
De ha nem jön be nekik akkor azért tudják mondani hogy szar meg unalmas.
A másik meg hogy közben beszélgetnek, meg kimegy és kihagy 5 perceket. Oké, csak aztán ha nem érti akkor megint a film szar.
Ráadásul rosszul érint mert sokszor a kedvenceim.
Pár sorozat példa.:
Walking Dead
Elit alakulat
Ezekből pár részt néztek, és leszarozták őket.
Ezeket nézték végig:
Trónok harca
Vikingek
Banshee
Spartacus
Breaking Bad
24
Sons of Anarchy
Ezeknél is sok résznél mondták hogy béna, meg magát az egész sorozatot annyira méltatták hogy "elmegy", "nem nagy szám, de reklámtól jobb".
Azért bazzeg ezek már durvák!
Nézzetek már utánuk ezeknek a sorozatoknak milyen értékelése van! Nekem is a kedvenceim, meg alapból ezek szinte a legjobbak, lehezom nekik hogy lássanak ilyeneket is, erre ilyet mondanak ? Bezzeg a Mi kis falunk, meg a Columbo már jó és izgi, közben negyed olyan jó meg izgalmasak nincsennek mint ezek.
Ott tartok hogy most már csak számomra közömbös filmeket töltök le és kész, mert több kedvencemet ne szarozzák le.
Miért szeressék a mi, modern sorozatainkat? Te talán szereted az ő idejükben játszott filmeket, sorozatokat?
Pár kivételtől eltekintve, engem ezek a régi dolgok hidegen hagynak, pedig szüleim szívesen nézik pl. Columbo-t. Vállig állítják, hogy jó, nekem egyedül az a kis vásárt hound tetszik. Vagy, én speciel történelmi sorozatokat, most nézem az Empress Ki-t, de ugyanígy a Dowton Abbey is nagyon jó: nekem. Látták ők is,mikor ment a tvben, nem érdekli őket, pedig jók. Na és? (Mondjuk amiket te írtál, azok ilyen mai sorozatok, de kivétel nekem a Vikingek, az tervben van. Mondjuk a többiek nem vagy éppen csak hallottam. És évvel mi a baj?! Az Ég világon semmi! Te meg gondolom az Empress Ki-t nem ismered, de mégsem dől össze a világ)
Az a jó, hogy mindenki azt szeret,amit akar. Ha tetszik szuleidnek vagy neked x vagy y régi/új film esetleg mindenkinek az jó, de ha mégsem akkor gondolj bele, generációs különbségek vannak. De vannak kivételek, ami megjelenési időtől függetlenül mindenki szereti :) és ez így van jól.
Utolsó vagyok, a Mi kis falunk az nálunk közös kedvenc , mindenki nézi, fiatal és szülő egyaránt. Pedig engem kifejezetten taszít a magyar film, sorozat kivéve ez, és a Kincsem film. De ha valaki nem szereti, szíve joga!
Ja és akkor most én moroghatnék, miért nem szereted a Heartlandot, Fenyvesvölgyet stb. Pedig ezek tipikusan lovas sorozatok, na bumm. Én szeretem ezt is, másra nem erőltetem.
De ők kérik mert azt mondják hogy unják hogy ugyanazt nézik, meg a tv-t.
Letöltöm nekik, és ők mondják hogy töltsem még le, direkt meg kérdem hogy töltsek e le, mondják hogy igen, de aztán meg szidni tudják csak.
Amúgy meg ezek különböző műfajúak pont.
Breaking Bad: Dráma, bűnügy
24: Politikai, akció
Vikingek: Történeti, harcolós, régi időkben játszódó
Elit Alakulat: Háborús, dráma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!