Az öregek miért épülnek le olyan gyorsan?
Figyelt kérdés
Apám valaha nagytudású ember volt. Még egyetemen is tanított. Ma meg egy szimpla kérdést nem képes felfogni.
Az a mániája, hogy spórolni kell az áramon. Amit én támogatnék is. De nem értem, hogy akkor miért a halványabb, de nagyobb teljesítményű lámpát hagyja bekapcsolva, mikor a 20 W-os fényforrás sokkal jobban világítana.
2018. okt. 12. 21:11
2/4 A kérdező kommentje:
72
2018. okt. 15. 20:06
4/4 anonim válasza:
60 éves kor felett szenilis az ember egyre inkább, nem nyitott az újra, a múltban él. Nem élet az már. Szerintem 60-65 évig élni bőven elèg lenne minden embernek. Èn szomorúnak tartom azt, hogy 70+-os vénemberek èlnek, az aktív korú fiatalok meg sorra halnak meg. Nem kell már tovább kitolni az emberi életet, mert csak az öregséget tolják ki, ami a betegségekről, szenvedésről szól. Inkább a fiatalok gyógyítására kellene költeni sokkal többet az idősek helyett. Aktív kereső korú emberből van kevés, arra kell törekedni, hogy megmaradjanak. A 60-65 évesek már nyugodtan mehetnek a másvilágra. Eleget éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!