Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki miért tanul? A későbbi...

Ki miért tanul? A későbbi megélhetésért, pénzért, vagy érdekli az a terület?

Figyelt kérdés
2018. okt. 11. 22:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert érdekel, szeretem csinálni és ezzel a szakkal soha nem kéne dolgoznom az életben, hiszen ez a hobbim is.
2018. okt. 11. 22:39
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Én a túlélésre játszom. 😂
2018. okt. 11. 22:40
 3/12 anonim ***** válasza:

én a tudásért és azért, hogy megvalósítsam a projektemet amit elképzeltem (meg persze mellette ami jön még)

mivel informatika így a tanulás magában foglalja a pénz keresési lehetőséget is, szerencsére ezzel nincs is gondom, mert általában vissza kell utasítanom a munkákat, mint keresgélnem, hogy ne haljak éhen :)

a játékfejlesztés érdekel, élvezem és a nagy projektemnek is köze van hozzá

mondhatni a céljaimért és az élvezetekért tanulok, a pénz meg jön magától, szóval minden szép és jó

2018. okt. 11. 22:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Az első diplomám az egyik szerelem szakmám. Nem ebből lesz Ferrarim, Trabantom sem... 😂 De imádom csinálni. A második még csak tervben van, kapcsolódik az elsőhöz és főként azért fogom csinálni, hogy ne butuljak el teljesen, amíg itthon vagyok a gyerekekkel.
2018. okt. 11. 22:52
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Anyámék rákényszerítenek. Orvost szeretnének faragni belőlem (testvérem is annak tanul), csakhogy én utálom az emberek döntő többségét, így segíteni sem szeretnék rajtuk. Aztán ki tudja, lehet, hogy megkedvelem ezt az egészet a végére. Egyébként még érettségi előtt állok.
2018. okt. 11. 23:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Többrétű a dolog:

1.) Érdekel, szeretem a határaimat tágítani, élvezem, ahogy (remélhetőleg ;) ) egyre jobb vagyok, élvezem, hogy le tudok valamit tenni az asztalra.

2.) Szeretnék még jobban élni, még több mindent kipróbálni, mindent megadni a feleségemnek és a lányomnak is. És a legtöbb dologhoz valamennyi pénz kell, legyen az közös nyaralás, egy jó vacsora otthon vagy étteremeben, új autó, de akár csak egy állatkerthez is. :)

2018. okt. 11. 23:32
 7/12 anonim ***** válasza:
A várható magas fizetés miatt kezdtem el, de azért fogom végigvinni, mert tetszik és jó is vagyok benne. (gépészmérnök)
2018. okt. 12. 07:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Számomra az életben az egyik legjobb dolog a folyamatos fejlődés és az élethosszig való tanulás. Alapból kíváncsi természetem van, mellé pedig megvan a szakmai célom, amit el akarok érni, ami szintén jó motiváció.
2018. okt. 12. 11:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Azért mentem egyetemre a középiskola után, hogy "legyen valami". Közgazdász akartam lenni, de nem vettek fel. Mérnök lettem... és milyen jól tettem. Azt gondolom, majd fél-egy év után átjelentkezek közgázra, de akkorra már megszerettem a műszaki szakot és úgy döntöttem maradok.

Ebben dolgozom évek óta, de a közgáz véna megmaradt, úgyhogy most munka mellett elkezdtem azt is. Megélni megélek a fizetésemből, ez inkább csak a kíváncsiság, érdeklődés miatt megy.

2018. okt. 12. 12:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat helyesbítek: *azt gondoltam
2018. okt. 12. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!