Ki miért tanul? A későbbi megélhetésért, pénzért, vagy érdekli az a terület?
én a tudásért és azért, hogy megvalósítsam a projektemet amit elképzeltem (meg persze mellette ami jön még)
mivel informatika így a tanulás magában foglalja a pénz keresési lehetőséget is, szerencsére ezzel nincs is gondom, mert általában vissza kell utasítanom a munkákat, mint keresgélnem, hogy ne haljak éhen :)
a játékfejlesztés érdekel, élvezem és a nagy projektemnek is köze van hozzá
mondhatni a céljaimért és az élvezetekért tanulok, a pénz meg jön magától, szóval minden szép és jó
Többrétű a dolog:
1.) Érdekel, szeretem a határaimat tágítani, élvezem, ahogy (remélhetőleg ;) ) egyre jobb vagyok, élvezem, hogy le tudok valamit tenni az asztalra.
2.) Szeretnék még jobban élni, még több mindent kipróbálni, mindent megadni a feleségemnek és a lányomnak is. És a legtöbb dologhoz valamennyi pénz kell, legyen az közös nyaralás, egy jó vacsora otthon vagy étteremeben, új autó, de akár csak egy állatkerthez is. :)
Azért mentem egyetemre a középiskola után, hogy "legyen valami". Közgazdász akartam lenni, de nem vettek fel. Mérnök lettem... és milyen jól tettem. Azt gondolom, majd fél-egy év után átjelentkezek közgázra, de akkorra már megszerettem a műszaki szakot és úgy döntöttem maradok.
Ebben dolgozom évek óta, de a közgáz véna megmaradt, úgyhogy most munka mellett elkezdtem azt is. Megélni megélek a fizetésemből, ez inkább csak a kíváncsiság, érdeklődés miatt megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!