Ha egy nő meg meri említeni, hogy telt alkatú, miért kap olyan válaszokat hogy fogyjon le?
Sok ember szeret beszólni s ahogy írod, zabálós lusta nő jelenik meg a szeme előtt. Nem tudom, miért, mivel 163/68-73 az nekem nem kövér. Van feleslege, de ez még simán lehet egészséges és esztétikus (én speciel hájas vagyok ennyivel, asszimmetrikusan fogyok. de van, aki rém szexi így) s írod, hogy nem akárkinek könnyű megszabadulni tőle s van, aki örül, hogy végre fogyott 20 kilót.
A mai Magyarországon ez tök normális s igazából egyébként is, sehol sem mindenki szálkás. Magyarország tele van iszonyúan elhízott emberekkel, kicsit ezért is fura, hogy egyesek a karcsúságot várják el mindenkitől...
Ne foglalkozz velük, nincs igazuk, illetve nem értik. Azért ne mondja már senki, hogy egy egész jó alakú telt nőnek ne lehetne öltözködési tanácsokat adni, mert mindenben rosszul néz ki... Egy kövérnél kihívás, de ez más szint.
PEdig aki telt az azért telt,mert olyan kajákat eszik.
2-es jól írja.
Csirkemell,marhahús,hal,zöldség,édesburgonya,semmi krumpli,semmi kenyér,semmi édesség.
Ismétlem semmi nulla.
Nagyon alacsony CH kell,magas fehérje bevitel,meg sport.
Lehetetlen ne fogyjon le bárki.
Én is meg a párom is így élünk,otthon marhahúson,halon meg pulykán kivűl gyakorlatilag csak zöldség van,meg gyümölcs abból is alma,néha szőlő és ennyi.
Kenyér egy deka sem.
Megnézném én azt az étrendet bárkiét ingyen és bérmentve,azonnal tudnék mondani valamit.
Pl a tojást is max zöldséggel esszük,vagy magába,semmi szénhidrát még pufirizs sem.
Sok ember mondja a páromnak de szexi vagy de csinos vagy,mondja semmi kenyér,semmi chips de tényleg semmi még néha SEM,hanem zéro tolerancia,kenyér szintén SOHA ritkán sem,édesség sem,egy szelet süti sem SOHA.
Na itt mindenki kifarcol amúgy,nahát hogy lehet kibírni.
7 Nem akarok már megint belemenni ugyan abba az általad érthetetlen dologba, de szerinted a Magyar emberek nagyon nagy többsége mit pótol kenyérrel? Szerint azt amit itt leírtál, hány ember engedheti meg magának? mit gondolsz mitől betegednek meg az emberek? és miért?
Annyira könnyű tépni a szádat, azt a világ legkönnyebb dolga, de szét nézni, és informálódni, úgy látszik nektek nehéz.
Csak egyetlen kérdés: Szerinted az aki kenyérrel pótolja azt amit nem tud megvenni, hány zacskó csipszet vesz meg egy hónapban, de beszélhetünk akár fél évről is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!