Te melyiket választanád a kettő közül?
Figyelt kérdés
Ha csak ez a két választási lehetőséged lehetne, akkor inkább lennél egyedül a nap huszonnégy órájában, vagy inkább lennél emberek között 0-24-ben? És introvertált vagy extrovertált vagy?2018. okt. 9. 22:38
11/15 anonim válasza:
Introvertált vagyok, de inkább másokkal lennék.
12/15 anonim válasza:
0-24 egyedül. Ez minden álmom :D szeretem a magányt, így senki se zavar. Intro vagyok.
13/15 anonim válasza:
Emberek közt 0-24-be?! És aludni mikor fogsz? :D
14/15 anonim válasza:
Lehet emberek közt aludni. :) Szokott menni 50 fős előadások alatt, tömött közlekedési eszközökön, de otthon is mindig valaki mellett alszom. Olyan is volt hogy valaki hátán fekve aludtam el. Úgyhogy nem zarja ki a 0-24 órat.
15/15 anonim válasza:
Az 1. variációt választanám és intorvertált vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!