Másra is nyugtató hatással van ha ideges és megölhet valamit?
Nem tudom kell e fejtegetni, engem személy szerint ha ideges vagyok mindig megnyugtat ha megölhetek egy rovart, aki bepofátlankodott az életterembe, pl most is felhúzták az agyam már kora reggel és olyan jól esett a szúnyoghálómon dekkoló büdösbogár pofájába fújni fél köbméter rovarirtót...
Tudom hogy ez nem a legegészségesebb felszültség levezetés, de akkor is jobb kedvre derít. Más is van így vele?
Vágj inkább a földhöz valami értéktelent, mondjuk egy krumplit, vagy üvölts egy nagyot!
De legelsősorban kellene valami dühkezeléssel kapcsolatos irodalmat forgatnod!
Most még azt mondod, hogy ezek csak rovarok.. később meg majd azt, hogy ezek csak állatok, nincsenek érzéseik.. aztán pedig.. :)
Nem azzal van gond, hogy megölöd őket. Hanem, hogy élvezetből teszed. Ne legyen bűntudatod.. de ha már élvezetből ölsz, legyen az rovar, állat vagy csillámpóni.. az baj. Nem számít normálisnak.
De ez a te dolgod. Én csak egy ember vagyok, miért is pofázok bele?? :)
Egy, a rovaroknak nincsenek érzéseik.
Kettő, tényleg nem normális ha dühlevezetés képp ölsz, de hagyjuk azt a dumát, hogy rosszul vagyok ha egy bogarat meg kell ölnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!