Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másra is nyugtató hatással...

Másra is nyugtató hatással van ha ideges és megölhet valamit?

Figyelt kérdés

Nem tudom kell e fejtegetni, engem személy szerint ha ideges vagyok mindig megnyugtat ha megölhetek egy rovart, aki bepofátlankodott az életterembe, pl most is felhúzták az agyam már kora reggel és olyan jól esett a szúnyoghálómon dekkoló büdösbogár pofájába fújni fél köbméter rovarirtót...

Tudom hogy ez nem a legegészségesebb felszültség levezetés, de akkor is jobb kedvre derít. Más is van így vele?

2018. okt. 5. 07:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Vágj inkább a földhöz valami értéktelent, mondjuk egy krumplit, vagy üvölts egy nagyot!

De legelsősorban kellene valami dühkezeléssel kapcsolatos irodalmat forgatnod!

2018. okt. 5. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Mikor balatonon nyaraltunk, a szálláson volt egy kb 5 centis pók. Fogtam a gyufát, felgyújtottam :)
2018. okt. 5. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Most még azt mondod, hogy ezek csak rovarok.. később meg majd azt, hogy ezek csak állatok, nincsenek érzéseik.. aztán pedig.. :)

Nem azzal van gond, hogy megölöd őket. Hanem, hogy élvezetből teszed. Ne legyen bűntudatod.. de ha már élvezetből ölsz, legyen az rovar, állat vagy csillámpóni.. az baj. Nem számít normálisnak.

De ez a te dolgod. Én csak egy ember vagyok, miért is pofázok bele?? :)

2018. okt. 5. 14:15
 14/18 anonim ***** válasza:
(Különben meg rendszertani értelemben a rovarok is állatok, csak (nem rendszertani, hanem kognitív pszichológiai szempontból) kevésbé prototipikusak.)
2018. okt. 5. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát én inkább lecsapom a szúnyogot, mint hogy összecsípjen aztán hetekig kínlódjak miatta, mert allergiás vagyok. Volt olyan, hogy alig tudtam lábra állni, úgy begy
2018. okt. 5. 21:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Volt olyan, hogy alig tudtam lábra állni, úgy begyulladt a bokám egyetlen szúnyogcsípés miatt.
2018. okt. 5. 21:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Irány a pszichológus, mert ez már tényleg beteges kategória. A gond az, hogy nem is tudod, hogy ez az. Persze, semmibe nem megy egy bogár élet szinte, viszont ők is ugyanúgy élőlények, nem érzéketlen robotok.
2020. febr. 24. 11:10
 18/18 anonim válasza:

Egy, a rovaroknak nincsenek érzéseik.

Kettő, tényleg nem normális ha dühlevezetés képp ölsz, de hagyjuk azt a dumát, hogy rosszul vagyok ha egy bogarat meg kell ölnöm.

2021. jún. 18. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!