Másra is nyugtató hatással van ha ideges és megölhet valamit?
Nem tudom kell e fejtegetni, engem személy szerint ha ideges vagyok mindig megnyugtat ha megölhetek egy rovart, aki bepofátlankodott az életterembe, pl most is felhúzták az agyam már kora reggel és olyan jól esett a szúnyoghálómon dekkoló büdösbogár pofájába fújni fél köbméter rovarirtót...
Tudom hogy ez nem a legegészségesebb felszültség levezetés, de akkor is jobb kedvre derít. Más is van így vele?
Én rám nincs ilyen jelleggel nyugtató hatással. Ha felbosszantanak, nem az az első gondolatom, hogy hol egy bogár, jól megölöm.Még nem is próbáltam, hoigy ártsak egy élőlénynek.
Kb olyan mint amikor egy ismerősöd random elkezd Veled üvölteni, majd kiderül, azért, mert előtte felbosszantotta más - te pedig nem érted, miért rajtad és miért nem rajta vezeti le a feszültséget.
Keress más feszültség levezetőt..
Munkatársam is ilyen beteg f.asz, talált egy sáskát a gyárban és hegesztés közben bele nyomta (a még élő sáskát) az ívbe. És röhögött rajta. Mondjuk otthon is ilyen beteg gyökér.. oda adta a gyerekének a telefonját, hogy az minecraft videókat nézzen rajta (a gyerek mondta, hogy ezért kell neki a telefon) aztán a csávó kicsit később elvette a telefont, a gyereket meg megverte azzal az indokkal, hogy márpedig nem nézhet minecraft videókat. Wtf.
Szóval kérdező gyorsan keress valami más örömforrást, mert ez nagyon beteg dolog. Nem vagyok szent, én is szoktam pl szúnyogokat ölni de nem puszta élvezetből. Vagy ott vannak a pókok. Írtózom tőlük. Mégis csak a legvégső esetben ölöm meg őket.. mindig próbálom élve befogni és kidobni az udvarra. Pedig utálom őket.
Az emberről sokmindent elárul, hogy hogyan bánik az állatokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!