Nem tanultam meg megvédeni magamat, mit csináljak?
Senki sem úgy született, hogy tudta! Ráadásul nincs is olyan képzés, amelyre be lehet iratkozni. Ezt mindenkinek magának kell megtanulnia az élete során.
Vagy kiállsz magadért, vagy egész életedre te leszel mindenhol a "pofozható nyuszi".
Akkor tanuld meg. Ha megütnek üss vissza. Ha beszólnak szólj vissza. Ne hagyd magad. Sok ember olyan, hogy ha látja a másikon, hogy kis nyuszi, akkor csak azért is piszkálják. Ettől alszanak jobban. Gondolom én, mert sose értettem az ilyen embereket. Én általaban sokáig tűrök, aztán robbanok. Hagyom, hogy a sok szarság felgyűljön aztán mikor betelik a pohár, bumm. Egyszerre zúdítom rá/adom vissza azt, amit kaptam. + bosszúálló típus vagyok, nem felejtek.. ha valaki valamit elkövetett ellenem azt előbb vagy utóbb vissza kapja :D
Mivel nem kenyerem az erőszak így inkább csak szóban szoktam porig rombolni a kis lelki világukat.. aztán meg pislognak, mint hal a vízben, hogy mégis mi történt..
24F
Volt, hogy betelt a pohár és kifakadtam, de csak még rosszabb lett... Nem egy jó módszer.
Ez a szüleim miatt van, rohadt szigorúak voltak és minden úgy volt, ahogy ők akarták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!