Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent ha megfogja a derekam?

Mit jelent ha megfogja a derekam?

Figyelt kérdés
Fura kérdés de segítsetek megérteni légyszi. Munkahelyemen sokszor van az, hogy útban vagyunk egymásnak. Ilyenkor ugye megpiszkálom a másik vállát majd mondom, hogy pl "Pisti meng már picit arrébb légyszíves". Nade néhány férfi kollégám viszont ha én állok az útban két kézzel megfogják a derekamat aztán szinte arrébb húznak. Meg elhangzik egy bocsi. Vagy van, hogy simán megtudná oldani de ő még is úgy jön, hogy útban vagyok és akkor megint ez a szituáció áll fenn. Most én bonyolítom túl és ez tényleg csak egy sima arrébbnoszogatás vagy nem? Vagy a férfiaknak ez tök természetes?

2018. szept. 30. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez te bonyolítod túl, legtöbb férfi ezt mindenféle olyan szándék nélkül csinálja mint amire te gondolsz.
2018. szept. 30. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A férfiaknak (még a "normálisabbaknak" is) természetes, hogy csak úgy átkarolják a nő derekát. Csak úgy... A másik nagy sláger meg az, hogy a vállad helyett a nyakad tövére/gerincedre teszik a kezüket. Ha zavar, ne szégyelld szóvá tenni.
2018. szept. 30. 19:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak olyan fura, akkor mi nők ennyi erővel a mellkasukat is tapogathatnánk..
2018. szept. 30. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Gyengédségre, közeliségre, finomságra utal.

Sokkal elegánsabbnak tűnik nekem ez a módszer, mint az hogy megbökdösöm a vállát és "Erika arrébb mész?"

szöveg.

2018. szept. 30. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 Az lehet elegáns, amit nővel is és férfival is egyaránt meg lehet tenni. Ha viszont kényelmetlenül érintene ha egy férfi ismerősöd végigsimítana a derekadon minden alkalommal, amikor közel kerül hozzád, az a nőkkel szemben is tolakodó.
2018. szept. 30. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Sokan csinálják, de ettől függetlenül udvariatlanság. érdekes módon csak nőkkel, azon belül is főleg kis nőkkel szokták. Férfiakat nagyon ritkán, felettesüket (bármilyen enmű) pedig sose fogdosnak. Ebből is látszik, hogy nem teljesen oké ez a dolog, nem is merik megtenni mindenkivel. Szóljál nyugodtan, ha zavar. Elég csak egy mondattal elintézni, pl. hogy "Légyszi, legközelebb inkább szólj, hogy menjek arrébb, vagy ütögesd meg a vállam, vagy valami, mert ezt utálom. Kösz!"
2018. szept. 30. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy az előző is hasonlót írt. Igen, nem finom, nem elegáns, hanem tolakodó. Van, akit nem zavar, de sokakat igen.
2018. szept. 30. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:

ez csak akkor nem kellemetlen egy nőnek, ha a férfi szimpatikus neki. minden más esetben kényelmetlen és nem kívánatos. mindenféle kollegától nekem sem esne jól.

32/n

2018. okt. 1. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!